Picioare si glezne mai suple

Multe persoane isi doresc sa aiba glezne si picioare subtiri si suple. De multe ori, aceasta sarcina este greu de obtinut. Daca vrei sa iti subtiezi picioarele si gleznele trebuie sa slabesti peste tot. Nu se poate sa slabesti numai in acele portiuni.
Anumite persoane sunt mai corpolente si structura oaselor lor le face sa aiba glezne mai mari. Daca slabesti, poti sa iti reduci dimensiunile corpului tau, incluzand aici si gleznele si picioarele. Poti sa scapi de grasimea de pe glezne consumand alimente mai sanatoase si mai sarace in grasimi si zahar. Poti de asemenea sa incepi sa ai un stil de viata mai activ, facand exercitii fizice. Daca deja ai o alimentatie sanatoasa, atunci incearca sa mananci mai putin. Daca deja ai o rutina de exercitii, incearca sa faci mai multe. Corpul tau isi va reduce proportiile scapand de grasime.
Exista anumite exercitii pe care poti sa le faci pentru a-ti intari picioarele si gleznele, si, prin urmare, exercitii prin care le poti subtia.
Pentru a-ti subtia gleznele roteste-le timp de cateva minute in fiecare zi. Poti sa ridici anumite greutati folosind gleznele, picioarele. In acest mod iti vei dezvolta rata metabolica, reducand grasimea de pe glezne si picioare.
Ai grija sa iti tii gleznele intotdeauna calde. Corpul tau va depozita grasimea in zonele in care are nevoie de mai multa caldura. Daca iti tii picioarele in sosete si nu lasi frigul sa patrunda, poti sa iti reduci considerabil riscul de a avea grasime pe glezne.
Este posibil sa nu vezi o diferenta dramatica, decat daca slabesti destul de multe kilograme. Chiar daca dai jos cateva kilograme, este posibil sa nu iti vezi gleznele si picioarele foarte suple.
Este posibil totusi ca gleznele mai groase, precum si picioarele, sa fie ceva ereditar, mostenit genetic, si, prin urmare, nu prea ai ce face. Trebuie sa iti accepti picioarele si sa et accepti si pe tine asa cum esti.
Daca simti totusi ca picioarele sau gleznele nu sunt intr-o proportie armonioasa cu restul corpului tau, discuta cu medicul despre aceasta problema. Este posibil sa acumulezi lichid la glezne, acesta trebuind sa fie indepartat.

Citeste si:  Goji pentru frumusetea ta

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.