Piele stralucitoare si curata in mod natural

Cine nu vrea sa arate bine si sa aiba o piele curata, sanatoasa si stralucitoare. Dar cu numarul acesta in crestere de produse cosmetice, diferite varietati, de multe ori este greu sa te decizi ce anume sa folosesti si ce anume ar putea sa se potriveasca nevoilor tale personale si cerintelor. Exista de asemenea pericolul de a face rau pielii cu atat de multe experimente pe care le faci pe piele. Prin urmare, cea mai simpla si mai sigura solutie este sa folosesti produse naturale. Indiferent de cate reclame ai vedea la televizor cu promisiuni miraculoase, nu poate sa fie niciodata fara chimicale.
Iata cateva dintre modalitatile prin care ingredientele naturale din casa ta pot fi folosite pentru a avea o piele superba.
1. Primul pas spre a avea o piele frumoasa este acela de a bea cel putin 2 litri de apa pe tot parcursul zilei. Acest lucru ar trebui sa fie armonizat cu consumarea unei cantitati mari de fructe si legume si, de asemenea, se recomanda evitarea junk foodului.
2. Pielea uleioasa, tenul gras poate sa fie tratat prin spalarea lui cu apa amestecata cu putin otet. Acneea poate sa fie tratata prin aplicarea sucului de aloe vera, sau pasta de castraveti striviti pe zonele afectate.
3. O piele stralucitoare si foarte fina poate sa fie obtinuta prin aplicarea unui gomaj o data sau de doua ori pe saptamana. Gomajul poate sa fie facut din amestecarea unei jumatati de cana de zahar, sucul de la o lamaie si o lingurita de ulei vegetal, sau 8 cescute de sare de mare, 2 cescute de ulei de jojoba si miere.
4. Punctele negre dispar ca prin minune prin aplicarea unei paste din faina de orez amestecta cu apa si lasata asupra zonei timp de 5 minute, dupa care se clateste din abundenta. O alta metoda este aplicarea mierii si lasarea ei pe pielea timp de 5-10 minute, dupa care trebuie indepartata cu o carpa.
5. Mastile de fata pot face si ele minuni in pastrarea pielii curate si fara ulei, si, prevenirea de asemenea a incarcarii porilor. O astfel de masca poate sa fie compusa din apa de trandafiri, glicerina si suc de tomate. O alta masca extrem de eficienta este aceea cu banane. Se zdrobeste o banana si se adauga miere.

Citeste si:  Ataca toxinele

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.