Piele superba

– Nu te duce niciodata la culcare cu machiajul pe fata. Daca faci asta, machiajul iti va intra in pori si iti va strica tenul. Va trebui sa te speli de doua ori pe fata. O data sa iti indepartezi machiajul si o data sa iti cureti fata.
– Asigura-te ca iti exfoliezi pielea in fiecare zi. Ai nevoie sa faci asta dupa ce te speli pe fata seara. Foloseste ceva care este soft pentru piele. Zaharul poate fi folosit ca un scrub de asemenea.
– Foloseste in mod regulat masti faciale care sunt bune pentru piele. Nu ai nevoie sa cumperi tot timpul. Poti sa ti-o faci si aasa din fructe sau legume precum banane, avocado, etc. Una dintre cele mai bune masti naturale este iaurtul.
– Aplica ceva tratamente pentru piele sau aplica crema tot timpul pe fata, fie ziua, fie seara. Acorda importanta pielii si aplica ceva tratamente faciale pielii, odata ce te-ai spalat seara. Tratamentul ar putea sa fie orice bazat pe acizi, vitamina A, vitamina C sau orice alte tipuri de tratamente speciale de cocktail.
– Nu folosi niciodata produse ieftine. Produsele din gama medie sunt cunoscute pentru faptul ca dau rezultate bune. Acele produse au ingrediente de calitate.
– Pastreaza-ti pielea hidratata pe tot parcursul zilei. Poti sa-ti creezi propriile produse adaugand cateva uleiuri esentiale.
– Fii delicata cu fata ta.
– In timp ce stai in soare, incearca sa iti ascunzi fata de soare. Chiar daca ai o fata frumoasa, nu trebuie sa ti-o expui prea mult in soare. Foloseste o crema de soare foarte bune, pune-ti ochelari de soare si o palarie sau o sapca care sa-ti acopere fata de expunerea la soare.
– Sa bei multa apa si sa mananci fructe si legume proaspete este bine pentru piele.
– Incearca sa ramai relaxata tot timpul.

Citeste si:  Pierderea eleganta a caloriilor

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.