Piloxing – ultimul trend in materie de fitness

Piloxing este o combinatie intre Pilates si … ati ghicit, box. Acest trend nou de fitness este unul revolutionar, fiind ultima fita la Hollywood. Dar exista intr-adevar beneficii reale? Citeste mai departe pentru a afla.
Desi suntem obisnuieste sa ne uitam la industria modei in cautare de noi trenduri, industria fitness-ului poate veni si ea cu sugestii interesante. Una dintre ele devine deja extrem de populara in randul iubitorilor de fitness care cauta modalitati noi in care sa isi mai schimbe exercitiile. Acest tip de exercitii este creat de dansatoarea Viveca Jensen. Noua rutina de fitness aduce cu sine cele mai bune tehnici de kickboxing, dar si Pilates.
Din moment ce ambele activitati functioneaza pentru evidentierea muschilor. Combinarea exercitiilor cardio si perioadelor de odihna activa, acest nou tip de workout pare practic si eficient. Desi variatiile de Pilates precum Yogalates au fost populare in trecut, exercitiile cardio sunt un nou brand care pare sa aiba mai mult potential in arderea caloriilor.
Noua rutina de exercitii se spune ca arde intre 500 – 900 calorii pe ora. Totusi, arderea accelerata a caloriilor nu este singurul beneficiu pe care Piloxing il asigura. Sesiunile Piloxing obisnuite pot imbunatati viteza, flexibilitatea si rezistenta, crescand nivelul energiei si promovarea unei slabiri mai eficiente, tonifiind organismul. Increderea de sine imbunatatita si nivelul mai ridicat al serotoninei beneficiaza de asemenea.
Cu un motto precum ” Slaba, sexi, puternica”, misiunea noului tip de exercitii este clara ca paharul. Totusi fiecare parte a cuvantului subliniaza o parte diferita a rutinei de workout. Slaba se refera la intarirea si tonifierea muschilor prin miscarile inspirate din balet. Partea sexy a exercitiilor nu se refera numai la imbunatatirile infatisarii, ci si la o serie de miscari seductive, precum rotiri de sold, pasi de Mambo pentru o experienta mai placuta. Partea puternica se refera in principal la partea de kickboxing care intaresc corpul, invatand tehnici de auto-aparare.

Citeste si:  Coenzima Q10 - Protectie anti-rid

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.