Pregatirea fetei pentru machiaj (video)

In tutorialul de astazi Sean Conklin, un makeup artist profesionist, ne arata cum sa ne pregatim fata pentru un machiaj natural.
Fata modelului este una uscata, asa cum Sean a putut observa, asa ca primul lucru pe care acesta il va face va fi sa aplice o crema intens hidratanta. Aceasta se aplica folosindu-se o pensula pentru aplicarea fondului de ten, intrucat poate sa intinda produsul uniform pe intreaga fata. Ai grija ca nu ratezi nici un loc.
Urmatorul pas consta in corectarea culorii fetei. Modelul din video are fata rosie, asa ca Sean va aplica un concealer care are tonuri de verde si de nude. Acesta trebuie sa fie intr-o textura cremoasa, pentru a corecta si a camufla imperfectiunile pielii.
Se aplica concealer-ul cu o pensual speciala. In jurul ochilor modelul are pielea mai albastra, asa ca se va aplica concealer de culoare portocalie.
Pentru restul fetei se foloseste o pensula ceva mai groasa, aplicandu-se un strat subtire de concealer, doar pentru a neutraliza culorile. In cazul nostru, Sean neutralizeaza rosul de pe fata modelului. Trebuie sa va asigurati ca aplicati peste toata fata. Se incepe cu fruntea si apoi cu obraji si nu uitati de zona din jurul nasului.

Citeste si:  Decolorarea naturala a parului

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.