Produse cosmetice preferate de vedete

Ingrijirea pielii poate fi uneori o problema dificila. Si uneori, mai intervin si problemele dermatologice.
Kristen Davis
Kristen Davis, ca oricare alta femeie, se asteapta la perfectiune, si credem noi ca are cea mai tanara piele a unei doamne de peste 40 de ani. Kristen foloseste crema 3Lab WW Eye Cream in fiecare dimineata si seara pentru a sterge ridurile de expresie si a preveni imbatranirea tenului.
Meagan Good
Aceasta se prezinta intotdeauna cu o piele radianta. Pentru a obtine asemenea efecte, foloseste M.A.C. Clear Gloss.
Salma Hayek
Frumoasa Salma Hayek poate fi o mama ocupata, dar inca isi acorda timp pentru a se infrumuseta. Aceasta foloseste Cover Girl’s TruBlend Liquid Makeup.
Blake Lively
Fata de Gossip Girl, Blake Lively are intotdeauna un look hippie foarte fresh. Pentru o piele luminoasa si sanatoasa, foloseste Fresh’s Elixir Ancien.
Jennifer Hudson
Nascuta cu anumite trasaturi extrem de frumoase, si cu niste buze superbe, ea foloseste 29 Cosmetics Preserves Lip Scrub and Lip Therapy SPF 20.
Lucy Lui
Lucy Lui are o piele intacta si un zambet radiant. Aceasta foloseste Clinique’s Acne Solutions Cleansing Bar, in fiecare zi.
Nicole Kidman
Intotdeauna gata pentru o premiera, superstarul Nicole Kidman are o fata perfecta, fara nici un defect. Aceasta foloseste Lancome’s Pure Focus Toner.
Sara Ramirez
Aceasta isi pastreaza pielea extrem de fina folosint Nair Face Cream pentru piele sensibila.
Taylor Momsen
O alta fata din Gossip Girl, este o adolescenta fara nici un cos pe fata. Aceasta foloseste DDF Acne Tackle Box.
Eva Longoria
Eva Longoria isi mentine stralucirea bronzului pe tot parcusrul anului, in ciuda tornadelor si al altor fenomene, folosint Tarte’s Mineral Powder Bronzer.
Nicole Fiscella
O stim si pe ea din Gossip Girl. Ea foloseste Ambi Cocoa Butter Cleansing Bar, nu numai pentru curatare, ci si pentru hidratare.
Nicole Scherzinger
Fata de la Pussycat Dolls, cantareata Nicole este una dintre cele mai hot tipe bronzate. Nu-i asa ca ti-ai dori ca pielea ta sa arate ca a ei? Pentru a obtine acest lucru foloseste Carol’s Daughter SweetHoneyDipChocolateBrownSugar Scrub.
Kelly Rowland
Nimeni nu vrea sa fie prins in public cu o piele urata. Pentru asta, Kelly foloseste Vaseline Cocoa Butter Vitalizng Gel Body Oil.

Citeste si:  Tu oare stii ce te imbatraneste

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.