Protejare par de caldura uscatorului

Daca folosesti placa cermica sau uscatorul de par zilnic sau in mod regulat, protejarea parului trebuie sa fie o preocupare reala. Protejarea parului de distrugerea din cauza caldurii este una dintre cele mai mari preocupari pe care stilistii le au. Fie ca parul tau este cret, subtire, lung sau scurt, poate sa fie distrus cu usurinta de un uscator. Poti sa fii foarte constienta de raul pe care il face si asupra culorii parului. Caldura de la uscator este mult mai comuna si des intalnita de stilisti.
Parul distrus nu mai arata sanatos. Caldura poate despica firul de par si ii poate cauza ruperea. Probabil ca te gandesti ca ai nevoie sa cumperi produse de ingrijire a parului scumpe de la firme celebre, dar poti sa obtii protectie minunata si de la produsele mai ieftine.
Foloseste aceste sfaturi pentru a preveni distrugerea parului din cauza caldurii de foehn, si invata cum sa folosesti placa sau uscatorul fara sa il distrugi si sa ii rapesti stralucirea.
Pregateste-ti parul
Unul dintre cele mai usoare moduri de a-ti proteja parul este ca atunci cand folosesti placa sau foehn-ul este sa iti pregatesti parul pentru caldura pe care el il va degaja. In loc sa folosesti o simpla perie, dupa ce iti speli parul si aplici balsamul, ia in considerare folosirea unor produse speciale care se bazeaza pe protectia caldurii. Aceste produse pot fi gasite pe par in diferite tipuri precum spray-uri, seruri, lotiuni si geluri. Cele mai bune produse includ ingrediente sanatoase.
Usuca cu mai putin: foloseste numai caldura de care ai nevoie
Ai observat vreodata ca stilistii folosesc foehn-ul la temperatura mai mica si cu viteza? Ei nu fac asta pentru a se grabi sa treaca la urmatorul client, ci pentru ca uscarea la temperaturi mari poate sa cauzeze un efect mai daunator parului. Dar, cel mai bine ar fi sa eviti sa iti usuci parul in mod regulat. Dar, daca nu poti sa renunti la obicei , asigura-te ca iti acorzi timp suficient pentru a-l usca la o temperatura mai scazuta.
Expertii spun ca aceia care folosesc placa de par sau uscatorul, se expun unui risc destul de mare.
In timp ce nu poti fi in stare sa renunti la uscatorul de par sau la placa de par pentru o perioada mai mare de timp, asigura-te ca ii mai oferi parului tau si putina pauza. Mai mult decat atat, atunci cand trebuie sa folosesti foehn-ul, asigura-te ca folosesti putina caldura, sau cat mai putina cu putinta si protejeaza-l inainte cu produse speciale.

Citeste si:  21 kg in 21 de zile

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.