Relatia dintre alcool si trigliceride

Alcoolul si trigliceridele nu se amesteca. Alcoolul se descompune in zahar si se transforma in trigliceride, adica grasimi. La unele persoane mai sensibile, chiar si consumul de alcool limitat poate sa ridice nivelul trigliceridelor. Bauturile soft, cu sirop dulce sau diferite amestecuri pot sa aiba si ele un impact negativ asupra sanatatii si siluetei noastre.
Atunci cand alcoolul este consumat, prioritatea corpului este sa proceseze si sa scape de ea. Asa ca ficatul proceseaza alcoolul inaintea altor functii ale metabolismului. Atunci cand alcoolul se afla in sange, metabolismul incetineste cu 30%.
Daca mananci calorii in exces, precum zahar, sunt depozitate in trigliceride. Asta se va transforma in mai multa grasime pentru corp. Consumul total de zahar trebuie sa fie mai putin de 8% din totalul caloric consumat.
Trigliceridele sunt grasimi esentiale depozitate. Prea multe cresc nivelul colesterolului, din moment ce trigliceridele sunt o componenta a colesterolului total.
Poti sa scazi nivelul trigliceridelor prin limitarea consumului de alimente bogate in zahar si gasimi, facand exercitii fizice periodic si limitand consumul de alcool.

Citeste si:  Machiaj natural intr-un minut (video)

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.