Ridurile din jurul buzelor

Ridurile din jurul buzelor apar din cauza unor cauze naturale precum imbatranirea pielii sau cauze genetice. Putine alte cauze sunt responsabile pentru aparitia ridurilor premature. Printre acestea se numara: fumatul, expunerea la soare, epilarea si uscarea buzelor. Toate aceste motive pot fi controlate aducand cateva schimbari in stilul nostru de viata.
Ridurile din jurul buzelor ne imbatranesc mai mult, in comparatie cu alte riduri faciale. Imbatranirea este motivul universal pentru aparitia ridurilor. Acelasi motiv se potriveste si formarii ridurilor din jurul buzelor, de asemenea. Acest proces nu poate fi oprit.
Cum sa scapi de ridurile din jurul buzelor
– Ridurile cauzate de fumat
Cel mai mare dusman al pielii este fumatul. Atunci cand un individ fumeaza, nicotina usuca pielea.
– Ridurile de la epilare
Excesul de ceara face ca pielea sa isi piarda elasticitatea. Odata ce elasticitatea pielii este pierduta, dupa o perioada de timp cauzeaza formarea timpurie a tidurilor din jurul gurii.
– Ridurile cauzate de buzele uscate
Atunci cand buzele se usuca, si celulele din jur se usuca.
– Ridurile cauzate de expunerea la soare
Soarele este de asemenea cunoscuta ca un agent de imbatranire. Radiatiile ultraviolete dure indeparteaza proteinele din piele.
– Ridurile cauzate de bautul din sticla
Daca bei lichid direct din sticla, ridurile se vor forma foarte rapid.

Citeste si:  Masca de fata antirid naturala

Metode de prevenire

Tratarea zonei cu probleme, cu riduri cu o crema de calitate va face minuni si iti va proteja buzele de a mai face linii fine. Daca zona din jurul buzelor tale este extrem de subtire, chirurgia plastica pentru a readuce grasimile si uleiurile naturale in tesutul pielii poate fi cea care sa rezolve problema. Acestea vor ajuta la ” umplerea” pielii si iti va da un look mai tanar.
Exista o varietate de modalitati in tratarea ridurilor din care poti alege. Unele sunt temporare, altele sunt permanente si altele utilizeaza propriile depozite de grasime din organism in timp ce altele combina fluide non-corporale si chimicale.

Citeste si:  Smoky eyes (video)

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.