Rinoplastie

Rinoplastia sau operarea nasului este o interventie chirurgicala a nasului pentru a-i schimba forma sau a-i imbunatati functionarea. Rinoplastia este facuta pentru a corecta problemele de respiratie care au legatura cu nasul sau pentru a corecta desfigurarea nasului care a aparut in urma unei traumeu sau defectelor din nastere care au facut ca nasul sa ia o forma anormala. Rinoplastia cosmetica este facuta pe nasuri normale pentru a le imbunatati forma si infatisarea. Rinoplastia poate reduce sau creste marimea nasului, sau ii poate schimba forma.
Persoanele care isi doresc sa aiba o astfel de interventie chirurgicala trebuie sa aibe cel putin 14 – 15 ani pentru fete si putin mai mare pentru baieti. Toti pacientii ar trebui sa fie realisti in legatura cu aceasta operatie. O interventie chirurgicala nu este precum o runda de cumparaturi, sa poti sa iti alegi si sa iti schimbi ceea ce nu iti place cum iti vine. O interventie chirurgicala este pentru totdeauna si trebuie sa iei in considerare faptul ca este foarte posibil sa nu iti placa modul in care vei arata pe urma.
Rinoplastie este o decizie foarte importanta si trebuie sa fii sigura ca asta iti doresti.
Costurile rinoplastiei pot varia, depinzand de cativa factori: fiecare procedura in sine este diferinta, depinzand de ceea ce isi doreste pacientul.

Citeste si:  Spune-mi cum te asezi ca sa-ti spun cine esti (partea a II-a)

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.