Riscuri gene false

Care sunt riscurile extensiilor pentru gene
Extensiile pentru gene sunt genele false, fixate pe genele naturale cu un adeziv.Aceste extensii rezista, in general, de la patru la sase saptamani,cand pica singure.Pericolul acestei practici include:reactii alergice, pierderea/caderea genelor si infectia ochiului care poate, in ce le mai grave cazuri,duce la orbire.
Spre deosebire de traditionalele gene false, extensiile ofera o optiune de durata fara recugerea la chirurgie plastica. Extensiile pentru gene pot fi facute din materiale sintetice sau din par de nurca. Genele din par de nurca costa mai mult de 550$.
Aplicarea
„USA Today” declara ca aplicarea extensiilor dureaza aproximativ 90 minute.De obicei,de la 25 la 35 de extensii sunt legate de genele naturale de fiecare pleoapa cu un adeziv.Acest tratament de frumusete este oferit in multe saloane si sunt disponibile,in farmacii, cateva kituri cu ajutorul carora ti le poti aplica singur.Tratamentul costa, in general, de la 250$ pana la 300$.
Ingrijirea
Reporterii ABC au format o lista cu instructiuni,pentru primele 24-48 ore,dupa aplicarea extensiilor.Instruciunile includ: fara apa in primele 12 ore,fara creme sau uleiuri pe fata,fara mascara si fara stergerea sau frecarea ochilor.
Popularitate
Un tratament relativ nou,prima data disponibil in 1990, extensiile pentru gene au fost purtate de o lunga lista de celebritati. Aroma Sah, jurnalist la „Hindustan Times”, afirma ca extensiile pentru gene au inceput in Asia si au castigat repede recunoastere mondiala.ABC News afirma ca majoritatea consumatorilor prefera extensiile pentru gene, in fata mascarei, pentru ca arata mai natural, sunt rezistente la apa si rezista cateva saptamani.
Riscuri
In timp ce extensiile pentru gene reprezinta o alegerea mai buna decat mascara pentru cei care poarta lentile de contact, exista riscuri semnificative.Multi adezivi contin folmaldehide, care pot cauza cateva reactii alergice. UK Telegraph afirma ca adezivul poate irita ochii si pleoapa si poate cauza infectii care duc la traume severe ale ochiului si chiar orbire.Tratamentul poate strica genele naturale si chiar poate duce la caderea completa a acestora.

Citeste si:  Cum prelungim viata produselor de machiaj

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.