Secretele fermitatii

O piele ferma este telul multor femei care se lupta cu ridurile si cu celulita. In timp ce unele femei pot investi mii de dolari in chirurgia estetica sau tratamente costisitoare, cele mai bune secrete de fermitate pot fi facute cu usurinta si acasa. Pastrand pielea hidratata este esential pentru a mentine stralucirea sanatoasa. Exfolierea regulata indeparteaza celulele de piele moarta si stimuleaza pielea sa fie ferma.
Fie ca iti vine sa crezi sau nu, o dieta corespunzatoare este cel mai usor mod de a atinge si mentine o piele ferma si sanatoasa. Daca bei suficient de multa apa vei ramane hidratata, si pielea isi va pastra stralucirea si fermitatea. O dieta bogata in fructe si legume ii asigura organismului tau vitamine esentiale si minerale esentiale necesare pentru o piele ferma. Antioxidantii si suplimentele antioxidante curata corpul de impuritati si hidrateaza celulele, care imbunatatesc infatisarea pielii.
Exfolierea indeparteaza celule moarte ale pielii, inmoaie infatisarea pielii si celulita si promoveaza cresterea de celule noi. Exfolierea iti va lasa pielea cu o stralucire sanatoasa si previne ridurile si stimuleaza celulele pielii.
Cremele de fermitate sunt o metoda populara si ieftina. Aceste creme necesita aplicarea zilnica si poate dura cateva saptamani pentru a vedea rezultate.
Exercitiile fizice lucreaza muschii si contribuie la elasticitatea pielii.

Citeste si:  Cerealele fac minuni

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.