Secretele frumusetii pielii

Crezi ca stii totul despre pielea ta? Asculta-i pe expertii si invata ultimele descoperiri. Descopera mai multe solutii pentru rezolvarea problemelor pe care le poti intampina.
Urmarind un program traditional de ingrijire a pielii poate sa ne faca sceptice in legatura cu noile inventii. Totusi, aceasta industrie evolueaza la fel ca moda si alte domenii. Intr-adevar, exista atat de multe teorii care circula in lume, incat poti sa devii sceptica.
1. Foloseste antiperspirante noaptea
Oamenii de stiinta au descoperit ca folosirea antiperspirantelor noaptea poate sa fie mai eficienta decat ziua. Adevarul din spatele acestei teorii este acela ca in timpul noptii temperatura corpului nostru este mai scazuta, de aceea produsele au un efect mai bun.
Efectul va fi de lunga durata.
2. Tratament de acnee pentru intreaga fata
Oamenii care se lupta cu acneea tind sa aplice tratamentul numai pe zonele afectate. Totusi, profesionistii au demonstrat ca este recomandabil sa se aplice materialul pe intreaga fata.
Acest lucru nu va inrautati situatia ci va hidrata zonele neafectate.
3. Nu cumpara produse numai pentru varsta ta
Femeile au tendinta sa cumpere produse de ingrijire a pielii care sunt create special pentru media lor de varsta.
La urma urmei, daca incepi sa folosesti produse anti-rid mai devreme, nu poti sa ai acelasi complex la o anumita varsta ca persoanele care au sarit peste aceasta etapa.
4. Nu folosi aceleasi produse pe tot parcursul vietii
Probabil ca ai observat si tu ca pielea noastra trece prin multe schimbari. Acesta este principalul motiv pentru care nu ar trebui sa folosesti aceleasi produse care sunt create pentru un anumit tip de piele toata viata ta. Datorita factorilor externi si interni, nivelul fluctuatiei hormonilor sau poluarii si expunerii la soare, structura pielii poate suferii sau se poate imbunatati radical.
Merita sa analizezi complexul pielii tale odata la ceva timp, testand diferite produse si tratamente. Este de asemenea recomandat sa observi semnalele de avertizare pe care pielea noastra tinde sa ni le trimita atunci cand ceva nu este in regula.

Citeste si:  Trucuri pentru sprancene frumoase

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.