Secretele frumusetii, sanatatii si longevitatii

Acesta nu este doar un titlu sau doar un stil de viata, ci este titlul unei carti scrise de doctorul Nicholas Perricone, care este cunoscut ca fiind autorul Prescriptiei Perricone, un program care ajuta la reducerea aparitiei ridurilor prin optimizarea nutritiei.
In aceasta carte el subliniaza secretele frumusetii, sanatatii si longevitatii. Acesta este un plan care revitalizeaza organismul la un nivel celular, care conduce la o energie mai buna, o stare mai imbunatatita, si o stare de bine cu sine.
Perricone spune ca beneficiile acestei diete sunt mari.
In tot acest plan Perricone devota un capitol din sapte factorilor care pot fi adresati pentru a intarzia si preveni efectele negative ale imbatranirii.
Toate aceste elemente sunt aduse impreuna intr-un plan de viata, supliment, o dieta care este creata pentru a promova o viata mai lunga si mai sanatoasa.
1. Rejuvenarea celulara
Se concentreaza imbunatatirea functiilor celulelor prin nutritie optima. Aceasta implica cresterea consumului de alimente bogate in acizi grasi omega 3 si antioxidanti.
Suplimentele specifice pentru a creste functiile celulare sunt de asemenea descrise precum coenzima Q10.
2. Inclina-te spre viata
Profesorii in materie de nutritie stiu cum sa mentina o greutate ideala fara nevoia de a numara caloriile. Perricone spune ca tot ce avem nevoie este sa invatam sa ne controlam zaharul din sange. Acest lucru este atins prin evitarea carbohidratilor cu exceptia legumelor, fructelor si leguminoaselor.
3. Intarirea structurii de suport
Aceasta dieta ne arata cum sa prevenim pierderea densitatii oaselor, chiar si dupa menopauza, luand nutrienti cheie in combinatii potrivite.
4. Ingrijirea pielii
Se subliniaza faptul ca semnele imbatranirii pielii sunt o reflectie a ceea ce se intampla in organismul nostru.
5. Sex pentru viata
Mentinerea unei vieti sexuala sanatoase confera multe beneficii de sanatate si longevitate.
6. Oprirea imbatranirii prin exercitii
Exercitiile nu numai ca reduc incidenta bolilor care apar odata cu varsta, ci ne si permit sa ramanem slabe si in forma, active cu capacitatea de a ne bucura de viata la maxim.
7. Reducerea stresului inseamna extinderea vietii si calitatii ei
Controlarea stresului fizic si mental este cheia unei vieti lungi, sanatoase si fericite. Se subliniaza de asemenea strategiile pentru a face fata stresului.

Citeste si:  Ce nu stiai despre parfumuri

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.