Secretele frumusetii

Care este primul lucru care iti vine in minte atunci cand te gandesti la frumusete? Mult fond de ten si rimel? Modelele slabe din reviste? Parul lung si blond din reclamele pentru sampoane? Aici vei descoperi cateva secrete reale ale frumusetii.
1. Nu compara niciodata
Fiecare dintre noi este individuala si complexa in felul ei. Asa am fost conceputi. Deci, ce sens ar mai avea sa ne comparam cu altii respectiv cu altele? Invata odata pentru totdeauna ca esti unica.
2. Pileste-ti caracterul
Ai auzit vreodata de cineva cu sufletul urat care se reflecta in infatisarea esterioara? Fii iubitoare si blanda, fii sincera cu tine insuti si fii optimista.
3. Zambeste
S-a dovedit faptul ca oamenii care zambesc si debordeaza de fericire atrag mai multi oameni. Fa un obicei din a zambi, chiar daca ziua ta nu a inceput chiar asa bine. Vei fi surprinsa sa vezi cum expresiile faciale iti pot indeparta starea.
4. Adopta obiceiuri sanatoase
Din moment ce frumusetea este ceva care vine din interior, fiecare parte este importanta pentru a avea grija de corpul nostru. Mananca sanatos, fa exercitii si odihneste-te suficient de mult.
5. Descopera lucrurile pe care le iubesti la tine.
Maximizeaza toate lucrurile despre tine care ti se par minunate. Concentreaza-te si aduti-le aminte in fiecare zi.
6. Nu critica niciodata
Exista intotdeauna o cantitate foarte mare de oameni care sunt gata sa critice. Iubeste ce ai si fii recunoscatoare pentru toate calitatile tale. Iubeste-te mult.

Citeste si:  Spune ADIO punctelor negre!

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.