Secretele ingrijirii pielii primavara

Ingrijirea pielii pe timp de primavara ne asigura foarte multe lucruri si trebuie sa invatam cum anume sa o mentinem in cea mai buna conditie in ciuda schimbarilor vremii si al altor factori externi. Fiecare sezon cere o imbunatatire meticuloasa atunci cand vine vorba de rutina ingrijirii zilnice a pielii. De la pasii de baza la tratamentele specializate, toate ar trebui sa fie revizuite si elaborate pentru a evita problemele pielii. Mai mult decat atat, este de asemenea sfatuibil sa completam ingrijirea noastra zilnica cu produse aditionale care pot asigura nutrientii esentiali de care pielea are nevoie.
Pregateste-te pentru sezonul cald cu cateva precautii simple. De la folosirea produselor potrivite pentru ingrijire a pielii la ritualurile de exfoliere si revitalizare.
1. Exfolierea: in timpul procesului de exfoliere este recomandat sa includem nu numai fata, ci intreg corpul. Sezonul rece ne poate dauna pielii. Revigorarea ei cu ajutorul exfolierii este esentiala si trebuie incluza in rutina saptamanala.
2. Hidratarea cu creme: soarele poate face rau si in sezonul rece, nu numai in cel cald. Totusi, este bine sa folosesti in continuu crema cu proectie SPF 15 cel putin.
Pielea ar trebui sa fie curatata in mod corect si de aemenea hidratata.
3. Nutritia: odata cu sosirea primaverii este recomandabil sa completam nutritia cu fructe sanatoase si legume. In acest mod ne vom asigura ca pielea noastra dispune de vitaminele necesare. Stralucirea naturala si textura fina este rezultatul unei diete echilibrate.
Cele mai nutritive fructe si legume, perfecte pentru pielea noastra sunt: merele, citricele, morcovii, castravetii si de asemenea spanacul. Acestea contin anti-oxidantii necesari pentru indepartarea toxinelor din corpul nostru.
4. Piele stralucitoare: din ce in ce mai multi oameni sunt dornici sa aibe bronzul de la sfarsitul verii. In loc sa te duci la un salon solar, mai bine experimentezi metodele mai santoase.
5. Apa: profesionistii repeta intotdeauna ca apa este bune pentru a controla problemele pielii si pentru a scapa de toxine.

Citeste si:  Demachiaza-te in fiecare zi

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.