Sfaturi de dieta pentru Sarbatori

Probabil ca te gandesti la cat de mult te vei distra de Sarbatori, incat nici nu te mai gandesti la dieta sau la exercitiile de fitness. Iata cateva sfaturi pentru a nu te ingrasa foarte mult de Sarbatori:
1. Atunci cand te duci la cumparaturi, plimba-te prin mall sau prin centrele de cumparaturi pentru a face miscare si pentru a te distra. Nu poti obtine o combinatie de activitate mai buna decat atat.
2. Vechiul standard – parcheaza-ti autovehiculul la ceva distanta de cladire pentru a merge pe jos. Este un truc vechi intr-adevar, insa este inca unul foarte bun. In drumul tau spre magazin, gandeste-te la lucrurile pe care vrei sa le cumperi.
3. Scoate cainele la plimbare in fiecare zi. Alearga impreuna cu el.
4. Da o petrecere de Craciun. Ca si gazda, cu siguranta nu vei avea timp sa mananci foarte mult si sa stai locului.
5. Ia-ti cativa prieteni si duceti-va la colindad.
6. Construieste un om de zapada, daca dispui de asa ceva.
7. Coace paine de casa. Este un exercitiu minunat.
8. Patineaza, danseaza, fa orice iti permite vremea si timpul.
9. Nu face exces de mancare
10. Nu face exces de bauturi alcoolice
11. Nu face exces de sucuri si de dulciuri
12. Daca ai tinut post, nu este indicat sa te „aventurezi”sa mananci prea mult.Incearca sa consumi cate putin din fiecare. Oricum ar fi, important este sa nu faci excese. Consumul moderat este cel mai indicat.
13. Incearca sa te plimbi cat mai mult pe jos. Fiecare oras in parte este frumos seara intrucat este extrem de luminat, asa ca profita de acest lucru.

Citeste si:  De ce apar cearcanele?

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.