Sfaturi de frumusete de la modele

Infatisarea a devenit din ce in ce mai importanta in ultimii ani, fie ca iti place sau nu. Celebritatile frumoase si fotomodelele superslabe sunt peste tot: pe copertile revistelor, in topuri, la televizor, pe podiumurile de poda, promovand ideea ca frumusetea este cea mai buna.
Foloseste aceste sfaturi pentru a imbunatati modul in care arata parul, unghiile, pielea, etc. Apoi descopera modul in care modelele arata asa bine.
O intrebare pe care multe femei si-o pun este aceea ca nu stiu cum fac celebritatile sa aiba o piele atat de perfecta. Ei bine, ele profita foarte mult de creme.
Imbatranirea este dumanul cel mai aprig al fotomodelelor. Fie ca ne place sau nu, daca nu mai esti in forma sau nu mai ai grija de tine, dispari rapid. Asa ca este o lupta constanta de a arata si a ne mentine tinere si fresh tot timpul.
Asa ca modelele sunt in permanenta cautare de produse noi de ingrijire a pielii. Ele incearca tot pentru a arata fresh si a fi frumoase, pentru ca pana la urma asta le e meseria.
Fotomodelele nu uita de asemenea niciodata de faptul ca trebuie sa aplice mai intai de toate crema pentru protectia solara, pentru a se feri de razele daunatoare ale soarelui.
Un alt lucru extrem de important pe care manechinele acelea de pe podiumuri il fac este acela ca se demachiaza in fiecare seara, curatandu-si astfel tenul de impuritati. In acest fel, tenul respira pe timpul noptii, si porii nu vor fi incarcati.
Acestea sunt principalele sfaturi pe care fotomodelele ni le dau, principalele tips-uri de care ele tin cont si de care ar trebui sa tineti cont si voi in fiecare zi.
Nu uitati niciodata ca de obicei lucrurile mici sunt cele care va ajuta de cele mai multe ori, care au efectul cel mai mare asupra voastra. De asemenea, rutina zilnica este mai bine sa fie ” compusa” din ritualuri marunte, lucruri simple, de care este mai usor sa te tii. Lucrurile complicate sunt de obicei mai greu de tinut, de facut, si, prin urmare, vei renunta cu siguranta mult mai repede la ele.

Citeste si:  Celulita, tema de casa

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.