Sfaturi de frumusete pentru 2010

In fiecare sezon trendurile in moda se schimba destul de frecvent. Cam acelasi lucru se intampla si in materie de make-up. In acest sezon, primavara-vara, lucrurile se modifica putin. Avand in vedere ca se iese din iarna, se doreste un plus de culoare, tocmai pentru ca ne-am saturat de griuri si non-culori.
1. Unghii care atrag atentia
Nu avem nimic cu unghiile pale, dar in acest sezon totul se rezuma la unghii viu colorate.
2. Fardul de ochi aplicat peste tot
Fie ca este vorba despre fard de pleoape metalic, aprins sau smoky, machiajul se extinde acum. Ne place acest trend pentru ca ne putem lumina ochii in mod rapid pentru seara.
3. Par dezordonat
O parte din trendurile acestei primaveri confirma ceea ce deja suspectam: perfectiunea inseamna neglijare, asa ca in acest sezon se merge in preponderent pe coafuri mai neglijente, pe bucle neglijente.
4. Ruj dramatic
Buzele viu colorate sunt la moda, dar si culoriel pale sunt la moda pentru ca sunt foarte usor de purtat si vin bine oricui.
5. Obraji roz
Acest trend este o continuare a trendurilor din anii trecuti. Acesta functioneaza foarte bine la machiajul de seara. Se poate aplica doar putin gloss sau ruj. Rimelul nu este chiar necesar, dar se pot aplica gene false si daca se doreste, se poate aplica si un strat de rimel.
Trendurile care nu se demodeaza niciodata sunt: hidratarea, ingrijirea, dieta, igiena.

Citeste si:  Sprancene perfecte (video)

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.