Sfaturi pentru un regim sanatos

Sa tii un regim in ziua de astazi este o adevarata provocare. Tentatii la tot pasul si cat mai putina vointa pentru a da jos cateva kilograme.
Care sunt indicatiile Femei-moderne pentru cititoarele care isi doresc sa slabeasca si sa arate bine indiferent de varsta vom afla impreuna.

Exercitii
Toti specialistii recomanda 30 de minute pe zi de miscare pentru a ne mentine silueta, mai ales daca avem intentia sa slabim. O ora de miscare o data la doua sau trei zile este suficienta pentru a metine echilibrul.

Foamea
Este cea care ne determina sa ne arucam in patima mancarurilor, insa poftele sunt cele care ne distrug buna functionare si silueta. Este normal sa ne fie foame si sa mancam pentru a diminua aceasta senzatie, insa sa ne facem toate poftele nu este tocmai sanatos. In momentul in care mancam nu din instinct si din cauza poftei sau a altor stimuli, deformam centru apetitului si vom ajunge sa mancam mai mult decat avem nevoie fara sa ne dam seama.

Citeste si:  Sfaturi de frumusete

Fructe
Cele mai bune si cele mai recomandate pentru noi sunt fuctele proaspete. Daca intentionezi sa slabesti, nu manca mai mult de doua trei fructe pe zi.
Poti incepe o dieta pe baza de struguri sau pepene, cu conditia ca ele vor compensa intr-un fel sau altul celelalte alimente.

Gratar
Atunci cand esti la regim, este indicat sa consumi carne slaba de pui, vita, peste sau curcan preparata la aburi sau la gratar.
Evita prajelile si sosurile si incearca sa mizezi pe gratarul facut pe jar, nu pe cel facut in casa, pe aragaz.

Citeste si:  Cum sa fii o gheisa moderna

Sentimente
Stiai ca buna functionare a dietelor tine si de sentimente?
Conform studiilor, femeile implinite pe plan sentimental au mai multa ambitie sa slabeasca decat cele care sunt singure, desi ele sunt cele care gatesc de cele mai multe ori masa si se alatura iubitilor pentru a le tine companie.

Stresul
Cand suntem stresate, avem obiceiul prost sa rontaim pentru a ne mai calma. Chips-uri, seminte, bomboane si fel de fel de dulciuri ne cad prada. Ca sa eviti acest lucru ar fi bine sa ai mereu la tine un patratel de ciocolata neagra sau un fruct.

Citeste si:  Machiaj de toamna

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.