Sindromul femeii frumoase

Sindromul femeii frumoase ( sau sindromul celei mai frumoase femei asa cum este deseori cunoscut) va afecta majoritatea barbatilor care isi doresc femei superbe. Totusi, majoritatea barbatilor nu vor recunoaste simptomele acestui sindrom, nici nu vor stii cum sa ii faca fata in mod eficient. Rezultatul? Un barbat va esua sa castige inima femeii uimitoare, si se poate simti oarecum fara succes, predestinat esecului.
Sindromul femeii frumoase este caracterizat de:
– Lipsa de dezvoltare personala si intelectuala. In ciuda lipsei de personalitate si tendentiozitate in discursul insipid, barbatii vorbesc cu femeile SFF ( sindromul femeii frumoase) pentru ca, ei bine, barbatii sunt barbati.
– Tendinta de a trata oamenii mai putin atractivi ca membrii ai unei specii inferioare.
– Esecul in a aprecia atributele oamenilor mai putin atractivi. Femeile care sufera de acest sindrom cred ca singurul atribut laudabil este infatisarea fizica ( sau banii) si celelalte atuuri ale celorlaltioameni sunt nesemnificative.
– Predispozitia la subestimarea inteligentei si altor atribute. Barbatii complimenteaza foarte mult femeile frumoase in orice fel posibil. Prin urmare, femeile minunate nu sunt laudate numai pentru infatisarea lor. Li se spune de asemenea ca sunt interesante, inteligente, amuzante, minunate, sau uimitoare. Dupa ce aud aceste complimente de nenumarate ori, ele ajung chiar sa le creada.
– Narcisismul, definit ca o admiratie excesiva sau dragoste de sine, grija doar pentru sine, sau opinia care nu e modesta. Caracteristicile sindromului femeilor frumoase includ vanitatea, egocentricitatea, admiratia de sine, egoismul, lipsa de modestie, si importanta de sine exagerata. Intr-un cuvant, putem spune ca o femeie care sufera de un asemenea sindrom are numai ” calitati”. Deseori, totusi, nu este prea mult creier in capsorul lor.
Trebuie precizat totusi ca acest sindrom nu se regaseste la femeile care sunt putin atractice, ci la cele care sunt frumoase, superbe, uimitoare, hot. Dupa ele se intorc capetele si dilateaza pupilele. In fiecare zi. Si ele stiu asta.

Citeste si:  5 metode ieftine pentru ravnita tinerete - fara - batranete

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.