Slabeste cu ajutorul Feng Shui-ului

Multe femei isi doresc sa mai dea cateva kilograme jos, insa nu toate reusesc. Pe langa ambitie si determinare, mai trebuie si un mediu propice pentru aceasta „munca”.
Primul loc asupra caruia trebuie sa iti concentrezi eforturile atunci cand incerci sa slabesti, este bucataria. Vrei sa ai o bucatarie fara gunoi, care sa fie proaspata si luminoasa, atunci apeleaza la regulile feng shui si renunta la mancarurile care te pot ingrasa.
Coloreaza-i farfuria cat mai mult. Pune-ti in farfurie legume si fructe de diferite culori.
Pozitioneaza sticle de apa peste tot si aeriseste spatiul tot timpul.
Urmatorul pas pe care va trebui sa il faci va fi sa pui in practica regulile Feng Shui si in dormitor. Cu siguranta iti doresti un dormitor aerisit, nu plin de lucruri peste tot. Energia pozitiva trebuie sa circule peste tot.
In cele din urma, aplica regulile Feng Shui in intreaga casa, lasand energia pozitiva sa circule libera si blocand energiile negative.
Aplicand regulile Feng-Shui-ului, veti locui intr-un spatiu armonios, cald, un mediu propice pentru a va putea duce la bun sfarsit planul si dorinta de a slabi.
Pentru a slabi nu trebuie sa urmati un regim strict, ci trebuie sa va adaptati la un mod de viata sanatos, cu mancare sanatoasa, cu exercitii fizice, etc.
Toate acestea, impreuna cu tehniciel Feng Shui-ului si impreuna cu ambitia voastra, pot aduce rezultate bune, insa, totul depinde de voi, sa respectati regulile si sa faceti ceea ce trebuie.

Citeste si:  Pastreaza-ti silueta

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.