Slabire dupa sarcina

Daca ai dat recent nastere unui copil, probabil ca vrei sa scapi de grasimea din jurul taliei si abdomenului. Nu ar trebui sa te astepti ca acea grasime sa dispara peste noapte, pentru ca nu se va intampla. Aceasta grasime va disparea gradat, treptat. Consulta-te cu medicul tau in legatura cu momentul in care poti sa incepi din nou exercitiile. Majoritatea iti vor recomanda sa astepti cel putin doua luni dupa nastere inainte sa te apuci de exercitii.
1. Scapa de grasimea de pe burta in primele sase luni dupa ce ai nascut. Potrivit specialistilor, femeile care nu scap de aceasta grasime de dupa nastere in acest interval, este foarte probabil sa nu scape de ea nici in anii ce vor urma.
2. Ajusteaza-ti dieta atunci cand incerci sa scapi de grasimea lasata de sarcina. Majoritatea din mese trebuie sa fie compuse din proteine si fibre. Cateva exemple de alimente bune includ pestele, puiul, curcanul, ouale, broccoli, ciupercile, spanacul.
3. Mananca mese mici de-a lungul zilei pentru a-i da metabolismului tau un boost si pentru a arde excesul de grasime. Mananca mese mici odata la trei ore pe parcursul intregii zile pentru a avea senzatia de plin.
4. Lucreaza-ti muschii abdomenului. Fa exercitii care se concentreaza asupra muschilor abdomenului pentru a scapa de grasimea de pe burta.
5. Fa-ti timp pentru exercitiile de aerobic.

Citeste si:  Ritualuri de infrumusetare de care barbatii nu vor sa stie

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.