Slabire eficienta si rapida

Dietele rapide te pot ajuta sa scapi de kilogramele in plus foarte repede, dar, de obicei, dupa ce renunti la aceste diete, te ingrasi la loc, sau chiar mai mult. De cele mai multe ori, aceste diete te limiteaza sa mananci mai putin de 1 200 de calorii pe zi, ceea ce inseamna nivelul de infometare. Doctorii avertizeaza ca aceste diete pot face rau inimii. In timp ce exercitile si o dieta sensibila sunt cel mai bun mod pentru a slabi permanent, se mai intampla sa ai nevoie si de astfel de diete fulger. Dar, inainte de a incepe orice fel de dieta,c onsulta-te cu medicul tau.
In primul si in primul rand, pentru a slabi cat mai mult inr-un timp cat mai scurt trebuie sa bei foarte multe lichide, si anume, cel putin 12 pahare de apa pe zi. Se recomanda de asemenea si folosirea laxativelor, dar trebuie sa discuti cu medicul tau despre asta pentru a vedea daca este sigur pentru tine.
Exista cateva diete sarace in carbohidrati, care dau de asemenea rezultate bune, dar temporare. Aceste diete restrictioneaza accesul la dulciuri, paste, paine, lactate si multe fructe.

Citeste si:  Corectarea formei fetei(video)

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.