Somn de frumusete

Cremele de noapte raman un subiect mult discutat de catre dermatologi: unii sustin ca, in timpul somnului, este mai bine ca tenul sa respire iar aplicarea unei astfel de creme nu face decat sa sufoce porii. Alti specialisti in frumusete con­sidera ca, in timpul noptii tenul este relaxat, deci crema de noapte isi poate face efectul mult mai bine decat o crema de zi, facilitand activitatea intracelulara.
Daca tenul tau reactionea­za bine la aceste creme, este indicat sa stii ca o crema de noapte trebuie sa fie adaptata tipului tau de ten si trebuie aplicata dupa demachierea si tonifierea pielii. Inainte de a aplica un astfel de produs, este esential sa se demachieze foarte bine fata, chiar daca nu a fost machiata peste zi. Numai in acest fel vei indeparta impuritatile si pra­ful acumulate in timpul zilei, iar crema de noapte isi va putea face efectul.
Rolul cremei, serurilor sau fluidelor pentru noapte este sa hraneasca si sa hidrateze epiderma prin continutul bogat de enzime, vitamine, aminoacizi si a altor substante active ce vor reface rapid si eficient tonusul pielii. Chiar daca ai tenul foar­te gras, este obligatoriu sa folosesti o crema de noapte adecvata tipului tau de ten, care sa te ajute sa stopezi secretia de sebum si sa ai un ten bine hidratat, dar lipsit de prea multa stralucire, mai ales in zona T.

Citeste si:  Noi impletituri pentru toamna 2012

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.