Sprancenele perfecte

Sprancenele sunt foarte importante pentru ca dau expresivitate fetei.
Este foarte adevarat ca prima data ar trebui sa te duci la un salon cosmetic, pentru a te ajuta sa-ti definesti forma potrivita formei fetei tale. Daca preferi sa te pensezi acasa, ai mare grija, pentru ca fiind incepatoare iti tremura mana si risti sa smulgi prea mult, lasand astfel goluri absolut inestetice.
Totusi, daca nu ai timp sau bani ca sa mergi la un salon, iti dam cateva sfaturi pentru a defini forma sprancenelor voastre.

Citeste si:  Dieta calorica 1 200

1. Specialistii recomanda pensarea seara, dupa ce ti-au facut o baie fierbinte, pentru ca astfel porii se deschid, si nu vei mai simti durerea atat de tare.
2. Sprancenele au trei puncte principale de care trebuie sa tii cont: – baza, care este la radacina nasului, mijlocul, care este punctul cel mai arcuit si extremitatea, de unde nu este foarte indicat sa smulgi, pentru ca poti crea niste sprancene prea scurte, ceea ce este destul de inestetic. Coltul trebuie intotdeauna mai subtire decat baza, dar, in aceeasi linie. Unghiul trebuie sa fie format la 2/3 din spranceana si usor arcuit.
3. Daca aveti fata rotunda, nu va faceti sprancenele rotunde. Optati pentru sprancene ascendente.
4. Daca aveti fata patrata, sunt recomandate sprancenele subtiri, care dau luminozitate.
5. Fata triunghiulara necesita distantarea sprancenelor. Punctul cel mai arcuit al acestora trebuie sa fie in centrul pometilor.
6. Daca aveti fata in forma de diamant, sprancenele nu trebuie sa fie foarte subtiri si vor fi arcuite.

Citeste si:  Cum prevenim obezitatea?

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.