Super-concurs! Inscrie-te, aduna voturi si castiga Sani Perfecti!

Un concurs inedit pe internetul romanesc, special pentru doamnele si domnisoarele care nu au lasat criza sa le afecteze aspiratiile si dorinta de a arata bine! Concursul „Castiga frumusetea care te inspira!” este sansa pe care o asteapta orice femeie care isi doreste sani mai mari, de a-si vedea visul implinit.
Doctorul Cristian Nitescu, medic primar in chirurgie estetica, si Allergan ofera o operatie de marire a sanilor cu implanturi cu gel siliconic tip Matrix castigatoarei concursului care se deruleaza pe platforma televiziunii online SanatateaTV.ro, la adresa de web: www.sani-perfecti.sanatateatv.ro.
Mecanismul concursului este foarte simplu, astfel incat orice femeie, cu varsta peste 18 ani, poate castiga sanii pe care si-i doreste. Tot ce trebuie sa faca este sa acceseze sectiunea destinata concursului de pe SanatateaTV.ro si sa se inscrie in competitie, atasand o fotografie format portret, de la bust in sus, si o scurta argumentare a dorintei de a castiga.
Concursul se va derula in trei etape: inscrierea concurentelor (7 septembrie – 6 octombrie a.c.), sesiunea de votare, la care poate participa orice utilizator al site-ului (7-30 octombrie a.c.), anuntarea finalistelor si a castigatoarei operatiei estetice de implant mamar (2 noiembrie 2009). Pagina concursului este astfel conceputa incat sa ofere o accesare facila si o informare corecta asupra desfasurarii acestuia: detalii cu privire la algoritmul concursului, formular de inscriere, informatii despre dr. Cristian Nitescu, posibilitatea de a vizualiza fotografiile participantelor si, bineinteles, de a vota concurenta favorita.
Primele trei concurente, care obtin cel mai mare numar de voturi din partea vizitatorilor, sunt declarate finaliste si vor filma un clip de prezentare, care va rula pe pagina de concurs.
Concurenta care va obtine cel mai mare numar de voturi va fi desemnata castigatoarea concursului „Castiga frumusetea care te inspira!” si va beneficia de o operatie de marire de sani efectuata de dr. Cristian Nitescu, un medic care acumuleaza peste 15 ani de experienta in domeniul chirurgiei estetice. Valoarea acestui premiu este de 5000 de euro, suma ce acopera consultatia medicala preoperatorie, toate analizele obligatorii preliminare operatiei estetice, implanturile mamare cu gel siliconic, tip Matrix, interventia chirurgicala si asistenta medicala post-operatorie.
Concursul este organizat in colaborare cu SanatateaTV.ro, care gazduieste pe platforma sa online site-ul pe care se deruleaza concursul: www.sani-perfecti.sanatateatv.ro.
Startul a fost dat! Intra, inscrie-te, voteaza si castiga! Si peste doar cateva luni tu vei sfida criza, purtand cu mandrie sani de 5000 de Euro!
Castiga frumusetea care te inspira si traieste din plin bucuria de a fi femeie!

Citeste si:  Grasimea dauneaza

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.