Toamna asta se poarta…

…ten luminos, smoky irizat, violetul, buzele trandafirii si machiajul mineral.
Look-ul acestei toamne impune un ten luminos. Ideea nu este sa ai o piele uleioasa, ci un aer proaspat la orice ora a zilei. Foloseste un fond de ten si un anticearcan corector iluminant. Definitivezi machiajul tenului aplicand peste fardul de obraz un val de pudra sidefata.
Fardul de obraz roz are in acest an rolul de invitat de onoare pe chipul nostru. El este reflexul toamnei, deci nu te zgarci cand il aplici. Evident, trebuie sa ai un machiaj adecvat. Alege-l intr-o textura lejera, dulce si pretioasa.
Nu renunta la machiajul nud! Au trecut deja mai multe sezoane de cand s-a impus ca regalul tendintelor in make-up. Il purtam cu mandrie si in aceasta toamna doar ca s-a imbogatit un pic cu reflexe irizate, sau, de ce nu, inchise, pentru un efect mai sic. Tenul va straluci!
Sobru, misterios si invaluitor, negrul este make-up starul acestei toamne. Conceptul? Smoky eyes, umbre profunde si buze stralucitoare. Pe scurt un subtil mix rock sofisticat. O versiune sidefata a clasicului smokey negru este unul dintre look-urile cele mai in voga ale acestui sezon. Il poti obtine folosind nuante foarte inchise. Pe langa negru poti opta pentru violet inchis, maro, bordeaux sau verde.
Juriul a deliberat si a incoronat in aceasta toamna, violetul. Aceasta regula este valabila si pentru machiaj, nu doar pentru vestimentatie. Alege un lila palid si aplica-l pe toata pleoapa. Pentru contur ai nevoie de mai multa intensitate, asa ca mergi pe un violet-pruna. Daca vrei un smokey ultraviolet jongleaza cu un violet pal si unul inchis.

Citeste si:  Cinci cocuri elegante pentru vara

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.