Toamna este vremea merelor

Desi poti sa obtii merele din orice supermarket, calitatea si varietatea merelor este cea mai buna toamna, in sepcial atunci cand sunt proaspete din piata. Merele sunt o sursa excelenta de vitamina A si C, sunt bogate in fibre, si nu au grasimi, colesterol, sodiu.
Cele mai bune lucruri la anotimpul asta este ca poti sa iti alegi singura merele. Si, indiferent de locul in care locuiesti, exista o gramada de magazine de unde poti sa iti achizitionezi merele.
Unul din lucrurile cele mai bune este ca poti sa iti alegi singura merele.
Exista foarte multe varietati de mere disponibile din septembrie pana in octombrie, si, in climaturile mai calduroase, se pot gasi si in decembrie. Cu atat de multe alegeri, poti opta pentru merele care iti plac cel mai mult.
Merele sunt foarte sanatoase si ajuta la pastrarea unei siluete de invidiat.
Cel mai important lucru este insa sa le depozitezi intr-un spatiu corespunzator, si anume intr-un spatiu rece si intunecat. De asemenea, pot fi foarte bine plasate intr-o punga de plastic in frigider. Depoziteaza-le departe de mancarurile care au mirosuri puternice pentru ca ele le absorb cu usurinta.
Merele sunt un antioxidant extraordinar de bun, si de benefic pentru organism, ajutand la eliminarea toxinelor din corp.
Merele sunt extrem de bune si de benefice mai ales in curele de detoxifiere sau de slabire. . Este important sa mancam cel putin cate un mar in fiecare zi, pentru a obtine un aport ridicat de vitamine, necesare organismului nostru.

Citeste si:  Trucuri pentru frumusetea picioarelor

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.