Topul celor mai sexi femei in 2010

Please select a featured image for your post

Femeile sexi sunt intotdeauna o placere sa le ai prin preajma, fie la locul de munca, fie pe strada, sau oriunde altundeva. Toata lumea are preferinte personale si frumusetea si senzualitatea unei femei nu sunt o exceptie. Deci, in loc sa faci presupuneri de una singura lasa-ne sa iti aratam ceea ce publicul are de spus despre acest lucru. Iata ce a reiesit in urma voturilor de pe un important site international de barbati, vesnicii admiratori ai frumusetii. Voturile totusi au avut cateva surprize pentru noi, intrucat Megan Fox, Cheryl Cole, etc. au fost lasate in afara topului 3. Kate Beckinsale a iesit pe locul 3 in topul celor mai sexi femei, Marisa Miller pe locul doi si Emmanuelle Chiriqui pe locul unu, ca fiind cea mai sexi femeie in anul 2010.
Kate Beckinsale s-a nascut in data de 26 iulie 1973, avandu-i ca parinti pe actorul Richard Beckinsale si actrita Judy Loe. Kate este si ea actrita, facandu-si debutul in adaptarea filmului dupa piesa lui Shakespeare ” Much Ado About Nothing”. Kate a jucat in primul sau film cat inca era studenta, primul sau mare succes venind in 2011 cu filmul ” Pearl Harbor” cu Ben Affleck. Ea este cea care a facut vampirii sexi cu mult inainte de aparitia Twilightului. Kate are o fetita pe numele sau Lily Mo Sheen din relatia sa initiala cu actorul Michael Sheen. Dupa despartirea sa de Michael ea s-a casatorit cu Len Wiseman, regizorul seriilor Underworld.
Marisa Lee Miller este un model american bine cunoscut pentru aparitiile sale din Sports Illustrated Swinsuit Issues, si ca fiind una din ingerii de la Victoria’s Secret. Nascuta pe 6 august 1978, avandu-i ca parinti pe Marc si Krista Bartetta, in Santacruz, California, Marisa a crescut ca fiind o fata foarte timida. Marisa a fost descoperita de doi agenti de modeling italieni la varsta de 16 ani, atragand atentia pentru prima data in anul 1997 in aparitia ei din revista ” Perfect10″. Transformarea ei de la un model amator de reviste la un model adevarat a putut fi posibila datorita lui Mario Testino.
Emmanuelle Sophie Anne Chiriqui s-a nascut pe 10 decembrie 1977, in Quebec, din parinti imigranti. Cariera sa in actorie a inceput la varsta de 10 ani intr-o reclama McDonald’s. A fost apoi guest-starul mai multor serii tv dupa ce s-a mutat in Vancouver la mijlocul anilor ’90.

Citeste si:  Caviarul - ingredient cosmetic de lux

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.