Topul exercitiilor cardio

Deja stii ca unul dintre cele mai importante lucruri pe care le poti face pentru a slabi sunt exercitiile cardio. Si multe de ales aici, asa ca poate este greu sa iti dai seama care exercitii sunt mai eficiente. Mai jos sunt prezentate cele mai bune activitati cardio pentru arderea caloriilor si a fii in forma.
1. Alergatul
Alergatul este una dintre cele mai bune activitati pe care le poti face. Nu se necesita echipament special in afara de o pereche de incaltaminte de calitate si poti sa faci acest tip de exercitii oriunde. Cel mai bun lucru este ca arzi mai multe calorii, in special daca mai adaugi si sprinturi. Partea negativa este ca ai nevoie de mult antrenament pentru a rezista si ar trebui sa ai grija la genunchi si glezne.
2. Mersul pe bicicleta
Fie ca mergi la sala de gimnastica pe o bicicleta ergonomica sau te plimbi prin parc, mersul pe bicicleta este un exercitiu cardio excelent, care te ajuta sa arzi in jur de 250-300 de calorii in 30 de minute, in functie de rapidtatea cu care pedalezi.
3. Inotul
Inotul este un exercitiu care pune in miscare muschii intregului corp. Cu cat implici mai multe parti ale corpului in exercitiu, cu atat vei arde mai multe calorii. Cel mai bun lucru este faptul ca nu va trebui sa iti faci griji in legatura cu eventualele accidentari.
4. Mersul pe jos
Mersul pe jos este un exerctiu minunat, si poti sa arzi in jur de 180 de calorii in 30 de minute. Daca mai faci si jogging sau urzi dealuri, munti, atunci cu siguranta vei arde mult mai multe calorii.
5. Handbal
Acest sport iti pune in miscare picioarele si accelereaza bataile inimii, ajutandu-te s arzi calorii.
Este indicat sa faci cel putin un tip de exercitii in fiecare zi, pentru a slabi sau pentru a te mentine in forma. O rutina de exercitii impreuna cu o dieta echilibrata te poate ajuta sa ai corpul pe care ti-l doresti.
Exercitiile cardio sunt extrem de bune si pentru sanatatea inimii.

Citeste si:  Machiajul in stilul anilor '60

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.