Topul motivarilor in lupta cu kilogramele

Atunci cand ne apucam de slabit, este foarte important sa fim motivate pentru a putea sa avem succes. Fiecare persoana este diferita in felul ei si toata lumea are nevoie sa urmeze un plac specific de slabire. Fiecare persoana gaseste in stilul ei personal motivarea. Iata principalele 5 motivari atunci cand vine vorba de pierderea kilogramelor.
Motivarea numarul 1:
Pentru a ramane concentrata in dorinta ta de a pierde kilogramele in plus alcatuieste o lista cu toate motivele pentru care vrei sa slabesti. Lipeste-o la oglinda in baie si citeste in fiecare dimineata cand te trezesti. Daca stai in masina mult si ai tendinta de a manca de la fast-food pune o copie si in masina.
Motivarea numarul 2:
Daca vrei sa slabesti in jur de 100 de kilograme, renunta la calendar si seteaza-ti telurile. Fii foarte realista.
Motivarea numarul 3:
Planifica un tratament pentru tine atunci cand ai o lenjerie grozava. Rasfata-te, dar nu in materie de mancare. Du-te la saloane de cosmetica, si ingrijeste-te.
Motivarea numarul 4:
Fa-ti o poza cu tine in costum de baie sau ceva care sa iti arate corpul mai bine. In fiecare luna, fa acelasi lucru si compara fotografiile.
Motivarea numarul 5:
Citeste povesti de viata inspirate de la oameni care au reusit sa slabeasca. Concentreaza-te asupra succesului lor, nu asupra momentelor de esec.
In concluzie, exista o multime de modalitati pentru a gasi motivarea in pierderea kilogramelor. Totul tine doar de tine si de vointa pe care o ai, dar si de ambitia ta.

Citeste si:  Slabeste inainte de Sarbatori

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.