Tratamente anti-imbatranire

Tratamentele anti-imbatranire sunt benefice pentru reducerea petelor, ridurilor si liniilor fine de pe pielea ta. Exista o multitudine de proceduri chirurgicale disponibile.
Poti de asemenea sa indepartezi surplusul de piele si ridurile permanent. Exista diferite de tipuri de liftinguri faciale.
Daca liftingul nu este facut corespunzator, poti sa arati si mai greu. Unele dintre celelalte riscuri sunt infectiile pielii.
Cea mai populara metoda pentru indepartarea ridurilor este „lifting-ul lichid”. Unele dintre cele mai temporare efecte negative sunt umflaturile, roseata si invinetirea pielii.
Tratamentul cu laser este o alta metoda bine cunoscuta pentru tratarea liniilor fine, ridurilor si hiper-pigmentatiei.
Tratamentele dermale sunt cele mai costisitoare proceduri pentru indepartarea ridurilor si liniilor fine. Aceste tratamente sunt eficiente in tratarea liniilor din zona buzelor, din zona fruntii si petelor de acnee.
Tratamentul cu colagen este de asemenea benefic in tratarea ridurilor si liniilor fine.
Umflarea pielii, roseata sunt doar cateva dintre efectele negative ale colagentului. Durerile de piept, tensiune scazuta pot de asemenea in anumite cazuri.
Metodele anti-imbatranire amintite mai sus sunt eficiente in reducerea semnelor imbatranirii. Unele dintre ele functioneaza pentru o perioada indelungata, in timp ce unele au nevoie de tratamente periodice pentru a-si pastra efectele bine-cunoscute.

Citeste si:  Afine pentru frumusetea ta

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.