Trucuri pentru sprancene frumoase

Invata secretele sprancenelor perfecte si invata cum sa eviti greselile cele mai frecvente.
Se stie faptul ca sprancenele schimba forma fetei si felul in care arata aceasta. Prin urmare, este important sa le dai sprancenelor tale cea mai buna si cea mai potrivita forma. Trebuie sa tii cont de faptul ca nu toate sprancenele sunt la fel, cum nici toate fetele sunt la fel. Trebuie sa intelegi faptul ca forma sprancenelor trebuie data in functie de forma lor naturala si de forma fetei tale. De asemenea, un alt lucru extrem de important este faptul ca sprancenele acelea subtiri pe care le vedeam peste tot si care ne innebuneau nu se mai poarta. Din fericire spunem noi pentru ca erau extrem de inestetice. Anul acesta se poarta naturalul, prin urmare si sprancenele merg pe aceeasi tendinta: naturale. Naturalul este mai frumos, mai simplu.
Exact cum se intampla si in cazul coafurilor, cand nu te tunzi singura, asa se intampla si in cazul sprancenelor, cand ar trebui sa apelezi la un specialist pentru a obtine forma dorita.
Specialistul iti va da forma dorita si va reusi sa te penseze mult mai repede.
Daca esti o persoana mai comoda, atunci poti apela la epilarea sprancenelor, pentru ca in acest mod acestea vor creste mai rar.
Instrumentele pe care le folosesti pentru pensat sunt foarte importante, ale ajutandu-te sa dai forma corespunzatoare sprancenelor. Penseta trebuie sa fie foarte buna si tinuta cu atentie. Daca scapi penseta jos acest lucru o poate strica si nu se va mai smulge firele asa cum trebuie. Mai mult decat atat, o penseta care nu este suficient de buna poate sa rupa firele de par si nu se le smulga.
Starurile de la Hollywod realizeaza ca sprancenele lor trebuie sa arate clasic, nu trendy, dupa cum spune expertul Ramy Gafni, care s-a bucurat de faptul ca acea „criza” a sprancenelor ultra-subtiri a trecut si tine acum de domeniul trecutului.
Iata deci de ce anume trebuie sa tii cont atunci cand te pensezi si te hotarasti sa iti schimbi forma sprancenelor.

Citeste si:  Frumusetea sanilor

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.