Unghii mai tari

Majoritatea oamenilor gasesc unghiile subtiri si rupte neatractive. Si asa si este. Nu toata lumea alege sa isi faca manichiura, dar unghiile sanatoase si frumoase sunt intotdeauna un lucru de preferat si o carte de vizita buna pentru fiecare femeie. Anumite persoane au unghiile tari de la mama natura, altele, au probleme in a le pastra sanatoase si tari. Exista, totusi, cateva modalitati prin care poti sa-ti imbunatatesti sanatatea per ansamblu a unghiilor tale. Citeste mai departe pentru a invata cum sa ai unghii mai tari.
1. Evita sa iti rozi unghiile si sa ti le pui in gura. Acesta poate ca pare un sfat evident, dar anumite persoane tind sa faca acest lucru, fiind un obicei vechi, insa daunator. De asemenea, daca ai unghiile in mod permanent in apa, vei vrea cu siguranta sa folosesti un intaritor de unghii pentru a le ajuta.
2. Fii atenta atunci cand mergi la manichiurista. Asigura-te ca persoana respectiva foloseste instrumente dezinfectate atunci cand lucreaza pe unghiile tale, astfel incat sa nu iti transmita vreo infectie cauzata de materialele necuratate. Fii constienta ca folosirea de unghii false cu strat acrilic poate sa iti slabeasca si sa iti distruga unghiile naturale, in special daca iti pui unghii false des. Indepartarea acestora poate sa fie la fel de distrugatoare, daca nu chiar mai rau. Ai mare grija daca te decizi sa optezi pentru unghii acrilice.
3. Fii constienta de faptul ca acetona, sau solutiile care indeparteaza oja de pe unghii le usuca in exces. Incearca sa nu folosesti astfel de solutii prea des. Foloseste oja care sa fie d ebuna calitate si care sa nu sara imediat de pe unghii.
4. Scufunda-ti unghiile in putin ulei de masline timp de 15 minute in fiecare zi, timp de cateva saptamani. Vei observa ca unghiile tale vor fi mai rezistente si mai frumoase.
5. Incearca sa iei suplimente. Complexul de vitamine B este recomandat pentru intarirea parului si unghiilor.
6. Da-ti pe unghii cu un lac intaritor, special creat pentru unghiile subtiri si fragile.

Citeste si:  5 kg in 3 saptamani

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.