Unghii perfecte

Unghiile sunt tot timpul la vedere. Probabil esti deja mai mult decat familiarizata cu expresia conform careia „unghiile sunt cartea ta de vizita”. De aceea, cu siguranta ca ai devenit experta, si stii deja cum sa ai grija de unghiile tale in mod adecvat. Si pentru ca esti la curent cu tot ceea ce inseamna moda in toamna asta, de ce sa nu afli si care sunt ultimele tendinte in materie de manichiura? Iata, in linii mari, cum trebuie sa ai unghiile in acest sezon.
Pentru femeile romantice, pentru adeptele stilului sic si sobru, pentru cele iremediabil indragostite de nuanta nude. De asemenea, cele care se incadreaza in aceasta categorie, cu siguranta divinizeaza tot ce inseamna „french manicure”. Se potrivesc oricui, in orice moment al zilei, indiferent de tinuta. Este lesne de inteles de ce aceste nuante au atatea adepte.
In ceea ce priveste forma, taie unghiile scurt, daca optezi culorile inchise sau pentru rosu. Altfel, exista riscul de a parea vulgara. Daca alegi nuantele pastelate, atunci unghiile pot fi de lungime medie.

Citeste si:  Ingrijeste parul vopsit cu masti naturale

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.