Vopsirea corecta a parului

Aproape orice femeie isi poate vopsi singura parul. Produsele care sunt acum pe piata sunt extraordinare: nu numai ca imbunatatesc culoarea naturala, ci sunt si foarte usor de aplicat. Sunt perfecte pentru a acoperi „radacinile: care se vad imediat dupa ce firul a mai crescut cativa centimetri, pentru a revigora culoarea de baza sau pentru a acoperi firele albe Iata cateva trucuri care sigur iti vor fi de folos!
Trucuri pentru un vopsit perfect
-Aplica-ti un strat de crema hidratanta pe fata pana foarte aproape de radacina parului: astfel vei evita sa-ti patezi pielea in caz ca vopseaua aluneca. Si nu uita sa nu te speli pe cap cu cateva zile inainte de vopsire.
-Prepara vopseaua urmand cu mare atentie instructiunile de pe ambalaj si aplic-o asa cum iti este indicat in pliantul din interiorul cutiei in care se afla vopseaua.
-Lasa culoarea pe par un interval de timp indicat de testul suvitei. Nu clati niciodata vopseaua inainte de a fi trecut suficient timp pentru ca aceasta sa intre in firul de par, pentru ca ai putea obtine o nuanta neasteptata.
Pentru a acoperi firele albe
-Parul alb apare ca urmare a pierderii pigmentului natural din firul de par. Firele albe tind sa fie mai aspre, ceea ce le face mai dificil de vopsit. Astfel, daca in perioada de dinainte de vopsire folosesti un balsam, acesta va imbunatati nivelul de hidratare a cuticulelor si va facilita o mai buna penetrare a vopselei in firul de par.
-Pastreaza vopseaua de par cel putin 35 de minute.
-Incepe procesul de vopsire din zona capului unde ai cele mai multe fire albe
-Dupa vopsire, utilizeaza cu regularitate balsam. Balsamul contine ingredienti speciali de ingrijire a firului de par, astfel incat noua ta culoare va arata superb.
Pentru a acoperi radacinile
-Daca ai deja parul vopsit si ti-au crescut radacinile, nu trebuie sa iti vopsesti tot parul din nou, Foloseste aceeasi nuanta si aplic-o doar pe radacini.
-Cu 5 minute inainte de final, distribuie vopseaua pe toata lungimea firului de par.

Citeste si:  Bine de stiut: machiajul permanent

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.