Zambet de Hollywood in doar 7 zile !

Zambim pentru ca trebuie. Zambim pentru ca zambetul reprezinta calea spre fericire. Zambim ca sa ne mentinem o atitudine pozitiva.
Zambetul reprezinta cea mai sublima si rafinata metoda de comunicare, inlocuind cu success cuvintele.
Indiferent de contextul in care zambim, trebuie sa ne asiguram ca zambetul nostru este unul sanatos si curat. Un zambet curat, inseamna un zambet ingrijit!

Te intrebi cum reusesc vedetele de la Hollywood sa obtina aproape peste noapte un zambet stralucitor, de invidiat? Raspunsul este simplu: Celebrity Hollywood Whites! Aceasta este una dintre cele mai apreciate solutii profesionale pentru albirea dintilor din SUA!

Citeste si:  Trenduri in machiaj in primavara 2010

Gelul de albire este creat pe baza de peroxid si a fost special conceput pentru a patrunde in zonele de formare a petelor si sub smalt, redand albul natural al dintilor in doar cateva zile de la inceperea tratamentului.

Costurile mici, mobilitatea in utilizare si rezultatele rapide sunt principalele motive pentru care tot mai multe persoane aleg Celebrity Hollywood Whites in defavoarea tratamentelor de albire, clasice, efectuate in cabinetele stomatologice.
Doar 109 lei cat costa kitul Celebrity Hollywood Whites reprezinta diferenta dintre zambetul tau si al vedetei preferate!

Citeste si:  Miscare, miscare si iar miscare

Kitul de albire dinti poate fi folosit cu usurinta de catre oricine, mai putin de catre femeile insarcinate sau cele ce alapteaza si de catre copii sub 16 ani.

De asemenea este important de mentionat ca acest produs nu are efecte de albire decat asupra dintilor naturali. (Plombele si coroanele nu se pot albi)

Citeste si:  Masti naturale pentru tenul gras

Ce contine Celebrity Hollywood Whites ?
Propilenglicol, Glicerina, Peroxid de Carbamid (20%), Carbomer, Tromethamine, Zaharina de sodiu, Aroma

Un zambet frumos cucereste! Alege Celebrity Hollywood Whites si te vei convinge ca este solutia de albire la care ai visat in tot acest timp! Comanda aici!


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.