Colectia semnata Catalin Botezatu exclusiv pentru Quelle

Iata cea mai buna veste a sfarsitului de an pentru noi, consumatoarele de moda: Catalin Botezatu semneaza o colectie Prêt á Porter , in exclusivitate pentru Quelle . Magicianul tinutelor cu stil consolideaza astfel legatura sa cu celebrul brand german, pentru care este, de cativa ani, un partener traditional al prezentarilor de moda organizate de filiale sale din Romania sau Ungaria. Această colecţie va fi lansată consecutiv şi în alte opt ţări, in care este reprezentat concernul Quelle – Cehia, Slovacia, Polonia, Ungaria, Croaţia, Estonia, Letonia şi Grecia.

Colectia poate fi admirata (si, fireste, comandata!) in noul catalog Quelle pentru sezonul primăvară/vară 2009, catalog ce a fost lansat pe data de 29. decembrie.
Lider detasat al comertului prin posta din Romania, Quelle continua, cu acest nou catalog, seria surprizelor si premierelor nu doar pentru impatimitii modei, ci pentru oricare dintre noi, femei si barbati, de toate varstele.

Citeste si:  Camasi pentru el

Recunoscut ÅŸi în România deja de multe decenii ca ÅŸi un adevărat „fashion guide”, catalogul Quelle a fost gândit încă de la începuturile sale ca un promotor al „democratizării luxului”, după cum spunea însuÅŸi Gustav Schickedanz, fondatorul firmei Quelle . Tocmai această premisă a dat naÅŸtere ÅŸi ideii realizării acestei colecÅ£ii exclusive Cătălin Botezatu – o colecÅ£ie caracterizată prin eleganţă, rafinament, personalitate, dar totodată accesibilă din punct de vedere material.

Iata ce spune Cătălin Botezatu despre creatia sa, realizata în exclusivitate pentru Quelle :
„Colecţia creată pentru Quelle este adresată unei femei moderne, lipsite de prejudecăţi, care se doreşte tot timpul în pas cu moda. Materialele folosite subliniază linia corpului, punând în evidenţă formele sau, atunci când este cazul, acestea pot ascunde inerente imperfecţiuni care apar odată cu trecerea anilor. O colecţie care poate fi purtată de toate femeile indiferent de vârstă, fără a fi nici o secundă dezavantajate de croială sau culoare. Gama cromatică a ţinutelor din această colecţie dă o notă de tinereţe, exuberanţă şi rafinament celor care îmbracă ţinutele cu pricina. Femeia pe care o propune prin ţinutele sale brandul Quelle este cu adevărat o apariţie. Rochiile vaporoase cu imprimeuri conferă o senzaţie de lejeritate şi confort, înscriindu-se în acelaşi timp în trendul acestui sezon. Adeptele stilului business women se regăsesc în noua colecţie de compleuri care reinterpretează stilul clasic, conferindu-i o notă şic. Rochiile elegante cu aspect de ceremonie fac din femeia Quelle o adevărată divă, o femeie fascinantă.”

Citeste si:  O vara colorata alaturi de Quelle

In rest, vorbesc de la sine imaginile de mai jos.
Iar eu profit de ocazie sa va urez, doamnele mele dragi, ce-mi doresc si mie: un an cel putin la fel de bun ca 2008, sa fim sanatoase, sa ne bucuram de prietenie si de iubire, sa avem forta de a gandi pozitiv, orice ar fi. Asa ne vom simti si vom arata frumoase. Iar cobrand-ul Quelle – Catalin Botezatu ne va fi alaturi, ajutandu-ne sa impodobim aceasta frumusete interioara cu un „ambalaj” pe masura trupului si sufletului nostru. Pe scurt, va urez un 2009 by Quelle !

Citeste si:  Quelle va propune "Moda si mai mult decat atat"

2 Comentarii
  1. mai sunt minunate rochiile sunt frumoase da cred ca sunt si scumpe . pt cei care isi permit nu sunt scumpe da pt cei care nu isi permit sunt chiar scumpe :));)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.