Cum sa profiti la maxim de promotiile de la Quelle!

Pentru internautii impatimiti, dar si pentru cei in cautare de informatii sau produse oferite online, este o prioritate, daca nu chiar o datorie de onoare, sa fie « updatati » in orice clipa cu tot ce e nou si mai ales cu promotiile aparute pe site-urile preferate. Atunci cand este vorba despre comert online, miza este cu atat mai mare, intrucat aceste promotii se desfasoara pe perioade limitate.

newsletter quelle

Este motivul pentru care Quelle , cel mai important operator roman de comert la domiciliu, a initiat un newsletter pentru fidelii sai, care se inregistreaza pe pagina sa de web. Abonandu-se la acest newsletter, vizitatorii si, fireste, cumparatorii online de produse Quelle , beneficiaza de o serie de avantaje importante:

1. In fiecare saptamana newsletter-ul cuprinde o lista completa a tuturor noutatilor aparute in oferta Quelle . haine care sant mereu in pas cu moda!

Citeste si:  Dessou-ul, un cadou pentru trup si suflet, de la Quelle

2. Aparitia fiecarui nou catalog este anuntata din timp, pentru a scurta cat mai mult perioada de achizitie sau, dupa caz, de acces la varianta sa online. Este o informatie foarte utila, pentru ca, dupa cate am remarcat, frecventa de aparitie a acestor cataloage este din ce in ce mai mare, ba chiar uneori apar simultan mai multe titluri, pe teme diferite si risti sa nu afli de existenta lor.

3. Vorbeam mai sus despre tematica variata a cataloagelor. Este un motiv in plus de a avea nevoie sa fii pus la curent imediat ce apare un catalog care poate reprezenta chiar acea tema care, in momentul respectiv, te intereseaza in mod deosebit. Mai ales ca temele sunt din ce in ce mai specializate, mai punctuale.

Citeste si:  Trend & design pentru dormitorul dumneavoastra

4. Puteti afla imediat despre reducerile care sunt lansate pe site-ul www.quelle.ro, de obicei pe perioade limitate si mai ales pentru stocuri limitate. Marele beneficiu aici este ca aceste reduceri pot fi foarte importante (mergand pana la 70%), motif decisiv uneori pentru a reusi sa-ti cumperi un produs care te-a convins deja prin calitate, aspect, acordarea sa la cele mai noi tendinte.

5. Un alt important avantaj al celor care se aboneaza la newsletter-ul de la Quelle , este ca pot beneficia de anumite promotii care se fac exclusiv abonatilor. In general, este vorba despre promotii semnificative, deosebit de atragatoare, practic de neratat. Pentru a va da si o informatie mai concreta in ton cu cele de mai sus, aflati ca tocmai s-a lansat avalansa reducerilor de sezon, pentru aproape toate categoriile de produse. Este vorba despre preturi senzationale la produse aflate intr-un stoc limitat, din oferta verii, cu reduceri ajungand pana la 70%. Gasiti aici haine online , incaltamainte si accesorii pentru toata familia, lenjerie, moda pentru sport, accesorii si textile pentru locuinta, produse destinate timpului liber, activitatilor de gradina, jucarii.

Citeste si:  Tinute de primavara in catalogul virtual Quelle

Asadar, va invit sa va abonati la newsletter-ul online de la Quelle si veti beneficia si mai mult de ofertele de refuzat, purtand girul calitatii germane. Totul, la doar un click distanta. La o creare de cont!


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.