Sa ne pregatim pentru sezonul cald, cu Quelle

“Afaceri cu viteza gandului” este nu doar titlul unui best-seller scris de Bill Gates, in care dezvaluie, pe intelesul tuturor, secretele ascensiunii sale in business-ul spatiului virtual. Este, cred eu, esenta unui concept economic care genereaza un nou modus vivendi. Astfel, s-a ajuns in etapa in care nu necesitatile de consum, de confort sau economice genereaza nevoia de inovare tehnologica, ci intr-o rasturnare revolutionara de raport intre cauza si efect; tehnologiile, mai ales cele informatice, ne pun la dispozitie instrumente si facilitati care preced exprimarea nevoii de ele.
Si astfel ne adaptam noi la tehnologii, iar facilitatile pe care ni le ofera intra in stilul nostru de viata; asa ajungem sa ne obisnuim cu utilitatea si confortul sporit si sa ne dorim sa avem din ce in ce mai mult. Noul vine peste noi cu viteza gandului, iar acceptarea si exploatarea lui reprezinta o adevarata binefacere pentru timpul si confortul nostru.

Citeste si:  Dessou-ul, un cadou pentru trup si suflet, de la Quelle

Tot la timpul si la confortul nostru s-au gandit si cei de la Quelle , care au realizat varianta online a cataloagelor de moda . Cel mai complex dintre toate este cel pentru primavara-vara 2009, sub lansat titlul “O mie de dorinte doar cu Quelle ”, un slogan prin care acest cel mai important furnizor roman de servicii comerciale la domiciliu isi asuma promisiunea fata de clientii sai.

O mie de dorinte care ascund o mie de povesti, ca in celebrele o mie de nopti ale Sheherezadei. Povesti reale, da data asta, cu un happy-end ravnit de orice persoana care doreste sa cumpere lucruri de calitate, rapid, comod, cu minim de efort. Iar prin formula online, putem spune, fara a exagera, ca se atinge perfectiunea: practic, accesezi www.quelle.ro/ro/q4r/home/onlinekataloge , dupa care alegi catalogul “O mie de dorinte doar cu Quelle ”. Il deschizi si, cu un simplu click pe sageata din dreapta paginii, incepi sa rasfoiesti, la propriu, fiecare sectiune a catalogului.

Citeste si:  Conecteaza-l si pe el la tendintele sezonului

Mai mult chiar, fiecare pagina poate fi pusa sub lupa virtuala, poti vizualiza astfel detaliile fiecarui articol si poti citi, in ferestrele care se deschid in mod automat, toate detaliile legate de materiale, model, croiala, indicatii de intretinere, variante de culori si marimi, preturi.

Un alt mare avantaj il constituie faptul ca ai in fata ochilor un adevarat fashion consultant, care iti ofera solutii de tinute complete, te inspira in alegerea articolelor si accesoriilor care sa se asorteze, pe criterii ce tin nu doar de estetica, dar si de cele mai noi tendinte.

Fiecare pagina are un stil propriu pe care il prezinta, oferind insa variante in cadrul acestuia. Spre exemplu, in sectiunea “moda pentru ea”, ai la dispozitie ofertele unor tinute complete asortate, sub titluri generice inspirate : Sweet Melon, Spanish Summer, New York. Sau pentru “barbatii adevarati”, gasiti surse de inspiratie din paginile: Basicuri cool, Gri cu Aqua, Contraste Clare.

Citeste si:  Dantela si romantism, tul si senzualitate, de la Quelle

In sectiunea pentru amenajarea caminului, veti regasi stiluri si amenajari asortate cromatic, sub forma unor produse de inalta calitate, ce imbina rafinamentul si bunul gust cu utilitatea, reunite sub marca deja consacrata CASAMAXX. Tot aici gasiti si oferta de piese de mobilier dar si de decoratiuni deosebite este menita sa aduca un suflu nou incaperilor din casa. Iar articolele necesare gatitului, servirii si aranjarii mesei tin cont de cei trei E esentiali: estetica, ecologie si economie de efort.

In articolele viitoare va promit o prezentare completa, pe fiecare sectiune dedicata. Pana atunci, va urez navigare placuta si utila, pe www.quelle.ro/ro/q4r/home/onlinekataloge.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.