109 – o necunoscuta pe zi

109 este un proiect initiat de Marina Moldovan si Ioana Dumitrescu la inceputul anului, iar creatiile lor au o amprenta de originalitate si un suflu nou. Mini-colectiile 109 te fac sa iti doresti astfel de haine pret-a-porter, haine usor de purtat.

Manifestul brandului dezvaluie faptul ca designurile nu sunt pentru publicul larg si nu sunt deloc gandite pentru business. 109 isi doreste sa creeze piese speciale, urmand ca omul potrivit sa vina sa le aleaga si sa le poarte.

Citeste si:  Profil de model - Kristy Hinze

109 creeaza acele piese-cheie pe care orice femeie si le doreste, in jurul carora se poate „construi” o tinuta perfecta pentru stilul tau de zi cu zi, dar, de asemenea, piese de glam care adauga distinctie oricarei tinute de seara.

Click aici pentru galeria foto.

Prima serie limitata de bluze unicat, View my profile, se doreste a fi o ironie la adresa vietii online si este formată din 15 bluze din matase naturala, care pe fata reproduc un tablou celebru si pe spate un mesaj-cliseu de pe Facebook.

Citeste si:  Rosul pluteste in aer in aceasta primavara

Prima dintre seriile 109 este linia de tricouri din matase pe care stau imprimate digital picturi celebre, iar pe spate diferite Facebook notifications precum: „Will you attend this event” sau „Change Profile Picture”. Ele vor sa sublinieze diferenta dintre viata reala si cea online, dintre valoare si non-valoare.

Click aici pentru galeria foto.

Citeste si:  Sepala by Mihaela Glavan – accesorii iunie 2009

Momentan, se pregatesc pentru o prima colectie off-season, care sa ofere posibilitatea de a purta obiectele vestimentare fara limită de anotimp si care isi doreste sa aduca avantgarde-ul intr-o zona abordabila estetic si practic.

Creatiile 109 se pot gasi pe recent lansatul concept store online Molecule-F sau la atelierul si showroom-ul de pe Str. Vasile Gherghel nr. 109.

Click aici pentru galeria foto.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.