10 designeri pentru Bucuresti Mall

Primul Mall din Bucuresti a aniversat saptamana aceasta 10 ani de activitate. Cu ocazia acestui eveniment, 10 designeri consacrati, precum: Stephan Pelger, Laura Lazar, Roxana Butnaru, Andra Clitan, Rita Muresan, Elena Perseil, Mihaela Drafta, Cosmina Englizian, Silvia Serban, Clara Rotescu, au creat cate o tinuta speciala.

10 VIP-uri au jucat rolul de modele pentru tinutele designerilor: Daniela Crudu, Andreea Spataru, Gina Pistol, Bianca Dragusanu, Marina Dina, Alina Crisan, Alina Radu, Ramona Tibirin, Iulia Parlea, Alina Gheorghe.

Fiecare designer a adus o tinuta, care a reflectat tema propusa de organizatori, zece ani de shopping la Bucuresti Mall.

Citeste si:  Ce rochii de mireasa se poarta in 2018?

Stephan Pelger a prezentat o Jewel Dress, o rochie din neopren lacuit, inspirata din bijuteriile opulente. Tanara designer Andra Clitan a preferat o rochie de seara si un sacou, mergand pe o linie structurala si culori precum ocruri, dar si un verde pastel.

Rita Muresan a preferat o rochie alba din matase naturala cu aplicatii manuale de cristale Swarovski, adresandu-se femeii independente, sigure pe farmecul si puterea ei de seductie. Tot pe spectacol a mizat si Cosmina Englizian, propunand o rochie rosie, din matase naturala cu cristale Swarovski în nuante de rosu si verde, precum si Mihaela Drafta, cu o rochie de seara ivoire, cu aplicatii de cristale colorate.

Citeste si:  Office chic

CLICK AICI PENTRU GALERIA FOTO

Designerul Elena Perseil a prezentat o rochie cu paiete de piele cusute manual pe suport de matase, de un lux discret, rafinat, care creeaza o armonie delicata si misterioasa, specifice femeii.
Roxana Butnaru a propus o tinuta indrazneata, compusa dintr-o bluza marcata in talie cu centura lata, cu aplicatii de paiete si fusta cu imprimeuri viu colorate.

Citeste si:  Piese must have pentru toamna/iarna 2010/2011

Laura Lazar s-a inspirat din atmosfera celebrului Studio 54 si a prezentat o tinuta care reflecta moda anilor ’80, apropiata sufletului rebel. A utilizat pentru tinuta prezentata la Bucuresti Mall animal print-urile, mix-urile de materiale si patchwork, dar mai ales umerii proeminenti, pantalonii cu pense si talie inalta.

CLICK AICI PENTRU GALERIA FOTO

Silvia Serban a declarat prin intermediul outfitului prezentat „I am who I am”, iar Clara Rotescu a preferat conceptul de „Chill Out”: rochie vaporoasa, confortabila, matase naturala, accesorii din scoici, sidef, pene.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.