4 modele de rochii care nu vor iesi niciodata din trend

Moda vine si trece, insa exista cateva modele de rochii la care poti apela oricand, fara sa te temi ca cei din jur s-ar putea intreba daca ai mai iesit din casa in ultimii zece ani. Iata cateva exemple (credem noi, cele mai relevante) in acest sens:

– Little black dress – multe nu prea se mai pot spune despre acest must-have al oricarei femei, indiferent de varsta sa. Este unul dintre putinele modele de rochii ce pot fi purtate indiferent de anotimp sau de perioada din zi. Si accesorizate dupa bunul plac al purtatoarei.

Citeste si:  Greseli in materie de moda

foto

– Boho – un mix intre stilul boem al hippiotilor din anii ’70 si cel mai formal din inalta societate. Unul dintre avantajele sale este versatilitatea. Boho insumeaza o multime de modele de rochii de zi, lungi sau scurte, uni sau colorate.

foto

– Rochia „cuminte” – indiferent de anul in care te-ai afla, nu ai cum sa gresesti daca iesi pe strada intr-o rochita monocolora, eventual cu nasturi de sus pana jos, fara un decolteu prea larg (sau chiar pe gat) si cu o lungime medie.

Citeste si:  Mic dictionar de materiale textile

foto

– Rochia de dantela – vorbim de modele cu lungimi pana la genunchi, mulate si, neaparat, de seara, cel mai bine pe culoarea negru. Este, de altfel, o alternativa mai formala a little black dress.

foto


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.