5 piese must-have

In aceasta economie nesigura, majoritatea dintre noi au trebuit sa apeleze la reduceri pentru a-si completa garderoba. Totusi, cu cateva piese ieftine vei arata chiar bine.
-Un pulover lejer. Te va ajuta sa arati bine in zilele in care doresti sa fii mai „shlumpy”.
– O pereche de blugi pe care sa o adori. Blugii scumpi par chiar ridicoli. Probeaza cateva perechi si alege-o pe cea care te avanteajeaza cel mai mult.
– Accesorii funky. Stim ca „accesorii” inseamna mai mult de o piesa, dar sunt mult prea importante pentru a fi uitate. Dupa cum probabil ai auzit, „accesoriile fac outfit-ul”. Nu sunt foarte scumpe, sunt amuzante si dau un alt aer look-ului tau.
– Cizme confortabile. Vintage, noi sau de cowboy, cu imprimeuri sau fara, cizmele sunt absolut necesare in garderoba oricarei femei.
Toate aceste must-have-uri prezentate mai sus, sunt doar cateva dintre cele mai importante must-have-uri care nu trebuie sa lipseasca din garderoba oricarei femei, mai ales din garderoba unei femei moderne, care se respecta.
Pe langa faptul ca sunt extrem de utile in orice moment al zilei, ele sunt si deosebite prin faptul ca pretul lor de achizitie nu este unul exagerat, astfel incat, bugetul vostru nu va fi foarte afectat de aceste noi achizitii.

Citeste si:  3 tinute estivale in stil marinaresc

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.