5 articole de vestimentatie care nu se demodeaza. Niciodata

Daca ne-am innoi garderoba in fiecare luna, in concordanta cu toanele modei, nu ne-ar mai ramane loc pentru nimic altceva, iar conturile noastre ar fi vesnic goale. Or, ideea este sa ne ajutam, sa ne servim de moda, nu sa devenim noi sclavele ei.
Orice ar spune insa redactorii revistelor de moda, eu una nu renunt si pace la o pereche de jeansi din facultate si la trench-ul meu negru. Nici la geaca de piele.
Si, urmarind moda ultimelor sezoane, nu cred ca m-am inselat prea mult. Ca in anumiti ani s-au purtat skinny, iar apoi boyfriend, e irrelevant. Caci, si-n epoca skinny, si-n epoca boyfriend, puteam sa port in continuare jeansii mei clasici, bleumarin, fara sa ultragiez pe nimeni. In timp ce la alte piese ma uit si-mi spun «Oare ce-a fost in capul meu cand le-am cumparat?!».

Citeste si:  Garderoba eco

Iata lista mea de articole la care nu trebuie sa renuntati, caci nu se vor demoda niciodata.

1. O pereche de tenisi.

N-au mai iesit din dulapurile noastre din anii ’90 incoace. Ca sunt Converse sau alta marca, daca sunt de piele, continuam sa-i purtam si iarna, cand vremea ne permite. O pereche de jeansi si o camasa lejera si lookul este gata.

Citeste si:  Viata la tara !

2. O pereche de Levi’s
Nu m-au platit pentru reclama, jur. Dar ca ei nu-s altii. Si mi-au trecut multe perechi prin mana. Si picioare. Cu croiala dreapta, vin oricui. Sau bootcut. Fundul tau nu va arata niciodata mai bine.

3. Geaca de piele
Pe care o poti purta la orice mai nou, nu numai intr-o tinuta rock. Chiar si la fusta tutu. Sau la jeansi si botine. Are istorie, are clasa, iar asta nu dispare.

Citeste si:  Pro sau contra fustei-pantalon midi?

4. Bluza de marinar
Sau «la mariniere». Am vreo 8. Mai groase sau mai subtiri, pentru toate anotimpurile. Ma binedispune, pur si simplu. Si este atat de versatila. Merge si la jeansi cu tenisi, si la o fusta clos cu pantofi cu toc.

5. Trenchul
Nu trebuie sa fie de la Burberry. Orice trench, model clasic, merge. Cu jeansi si tocuri, devine o arma de seductie. In masa.


Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.