7 secrete de stil de pe covorul rosu

Joaca-te cu culorile
Nu ai nevoie de parul vreunei artiste sau de pielea ei pentru a arata bine in culori. Dar, ai nevoie cu siguranta sa stii ce anume functioneaza cel mai bine pentru pielea si parul tau.
Nu cumpara nimic gandindu-te ca ca exista un numar limitat de culori care functioneaza pentru tine. In loc sa faci asta, fii propriul tau stilist.
In general, culorile calde functioneaza cel mai bine pe persoanele brunete. Culorile pastelate functioneaza bine pentru persoanele blonde.
Daca nu esti sigura, ia un prieten sau o prietena cu tine la magazin pentru a-si da cu parerea in legatura cu ce anume functioneaza cel mai bine pentru tine, pentru culoarea parului tau si pentru nuanta tenului.
Poarta rochii
Rochiile complimenteaza foarte bine femeile.
Este bine sa accesorizezi rochiile cu stil.
Imbraca-te corespunzator varstei tale
Multe femei nu se imbraca corespunzator varstei lor si asta le creaza un aspect inestetic si neplacut in acelasi timp.
Daca nu poti sa le ascunzi, arata-le
Daca ai sani mari, ar fi mai bine sa ii pui in evidenta, decat sa ii ascunzi, pentru ca oricum vor atrage atentia tuturor.
Arata ce ai mai bun
Fiecare persoana are cel putin un punct forte, chiar daca este vorba de par, dinti, spate, sani, fund, picioare.
Nu trebuie sa faci nimic prea extravagant pentru a-ti arata cele mai bune calitati, doar pentru a te asigura ca vei fi frumoasa. Daca cea mai buna caracteristica a ta este pielea minunata, ultimul lucru pe care il vrei sa acoperi cu haine este acesta.
Totul se rezuma la par
Coafura pe care o adopti trebuie sa fie extrem de frumoasa si potrivita cu tinuta, intrucat ea este elementul definitoriu.

Citeste si:  Amuletele II - pietrele semipretioase

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.