AMA Fashion.ro – Noua Colectie si Surpriza de Paste!

Ca orice lucru frumos, AMA Fashion are o poveste a ei.

etro

Ea s-a nascut din pasiunea pentru arta, pentru eleganta si pentru viata. Arta de a iubi (ama din latinescul “amare”) este cea care se ragaseste in fiecare dintre noi, ne ghideaza in tot ceea ce gandim, ceea ce facem si ceea ce simtim.
Fiecare femeie este definita de parfumul unic al elegantei care ii este ca o aura ce o inconjoara si o face parca sa pluteasca.

Citeste si:  Tonul feminin in moda

tro

Tot ceea ce traim zi de zi, este si va fi dintotdeauna un miracol numit „viata”, de aceea trebuie sa o simtim si o veneram cat putem de frumos.

Pentru a te insoti in aceasta frumoasa calatorie,AMA Fashion creeaza colectii de imbracaminte si accesorii ce iti pun in valoare natura feminina si plina de mister, iti imbraca sentimentele si iti coloreaza viata.

Citeste si:  Colectia Debut by Florin Dobre

Colectiile AMA Fashion sunt create si realizate in Romania si in Marea Britanie, compozitiile acestora fiind dintre cele mai calitative cum ar fi satenul, bumbacul, bumbacul satinat, vascoza, pentru imbracaminte, iar pentru incaltaminte , genti si accesorii este folosita pielea naturala. Culorile pastelate si designul modern sunt bazele colectiilor care ofera clientilor nostri cele mai distinse si in trend tinute.

Citeste si:  Cum putem purta o esarfa

ro

AMA Fashion te asteapta pe magazinul online www.amafashion.ro cu surpriza de Paste!

CLICK AICI PENTRU GALERIA FOTO


Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.