Adelina Ivan primavara-vara 2010

Colectia primavara-vara 2010 ne aduce haine vaporoase din materiale pictate – imprimate cu picturile Adelinei Ivan. Aceasta noua linie a fost prezenatata si la targul Prêt-à-Porter de la Paris din aceasta toamna si a fost comandata de buyeri din Liban, Kuweit, Atena si Milano.

Noua colectie este o poveste clasica si moderna in acelasi timp, o colectie-spectacol care balanseaza intre opulenta si taieturi simple si care experimenteaza un alt tip de rafinament, unul foarte purtabil.Este o garderoba optima pentru o croaziera, o explozie de materiale si culori pentru o poveste de vara chic.

Citeste si:  Ce spun despre tine culorile pe care le porti

Click aici pentru galeria foto.

Colectia in sine propune o paleta cromatica unitara alb-negru, ivoire, culoarea nisipului. Pentru vara acestui an, in care rochia si fusta mini sunt piese cheie, rochiile Adelinei Ivan au o semnatura – sunt imprimate cu picturile designerului.

Fiecare tinuta semnata Adelina Ivan trebuie sa spuna o poveste, iar un element cu care se construieste aceasta poveste este imprimeul, divers si stilizat la maxim.

Aceste imprimeuri „artsy” pot semana mai mult a graffiti (pe un tricou simplu), sau a opera de arta, cu diverse aplicatii din linie, broderie, sau vopsea dura pe un obiect de vestimentatie, in functie de preferintele purtatoarei.

Citeste si:  Descoperire stil

Click aici pentru galeria foto.

Alte elemente distinctive sunt pliuri, pliseuri, materiale transparente si volane fragile. Toate acestea iti vor contura un stil inconfundabil pentru primavara. Important este sa stii sa porti asa ceva si sa ai siguranta de sine de a pasi in lume intr-o tinuta mai greu de digerat in afara unei serate dansante din anii ’20.

„Colectia este o poveste clasica si moderna in acelasi timp, sustinuta de elemente si imprimeuri venite din pictura iconica, un stil retro-futuristic cu influente din cultura pop,” declara designerul.

Citeste si:  Profil de designer - Cristina Ivan

Adelina Ivan a absolvit Facultatea de Design la Academia de Arta Bucuresti si a lansat, in urma cu cinci ani, brandul ZASHA, o linie de prêt-a-porter in serie mica care se adreseaza unui public tanar, dinamic si cu imaginatie.

Click aici pentru galeria foto.

Cu acest nou brand, se acopera o zona de high-end fashion care se adreseaza celor ce isi doresc tinute-concept, made to measure, clientelor care pun pret pe individualitate si creatie artistica.


Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.