Adrian Oianu colectia No. 11 – the Teacher

Marti, 28 octombrie 2008, intr-un cadru inedit, la Romaero Baneasa, a avut loc o prezentare de moda neconventionala a designerului Adrian Oianu.

Prin parteneriatul cu Epson Romania, s-a desfasurat in premiera, o fuziune intre prezentarea ultimei colectii pret-a-porter – „No 11- the Teacher” si teatru contemporan. Spectacolul original s-a axat pe arta vizuala si muzica eclectica. In timpul prezentarii, au fost proiectate texte cu mesaje directe si imagini cu personaje reale, reprezentand lumea din industria modei.

Adrian Oianu este unul dintre putinii designeri romani apreciati cu adevarat peste hotare la fel ca pe scena de moda locala. El s-a decis pentru o cariera in moda si a studiat la prestigiosul Institut European de Design din Milano. In 1996, a devenit Art Director si Designer pentru marca de imbracaminte Damat & Tween, in Turcia.

Citeste si:  Tendinte in materie de haine pentru primavara 2011

Noua colectie a prezentat elemente noi autentice. Astfel, constructia unui imprimeu original Adrian Oianu, pe matase naturala a fost elementul-cheie al colectiei.
Evenimentul s-a continuat cu o petrecere privata in Gaia Boutique Club, unde invitatii au gustat din cocktail-urile Finlandia si au dansat pe muzica mixata de DJ Slick.
Printre invitatii care au fost prezenti si au contribuit la strangerea de fonduri pentru lupta impotriva cancerului la san (Fundatia Renasterea) au fost : Mihaela Geoana, Cristiana Copos, Ioana Popescu Tariceanu, Excelenta Sa Henri Paul – Ambasadorul Frantei in Romania, Madalina Dorobantu, Alexandru Popescu, Ovidiu Buta, Joaquin Bonilla, DJ Wanda, Cristina Cioran, Laura Lazar, Maria Marinescu, Irina Marinescu, Larisa Claru, Venera Arapu, Letitia Dumitrescu, Carmen Badea si alte peste 400 de persoane din mediul de afaceri, mass-media, cultura si politica.

Citeste si:  Molecule F goes offline with Molecule F Concept Store

Partenerii si sponsorii care au sustinut acest eveniment sunt : Aquatique, Zen Diamond, Epson Romania, Vogue, Finlandia Vodka, Peroni, Mercedes-Benz prin Autoklass Center, L oreal Professionel, Novartex si Gaia Boutique Club.

Actori : Catalin Enache, Adela Coman, Ines Chiriac si modelele din cadrul agentiilor Best Models, Yes Models, Elan Models si Allure Models.

Citeste si:  Shopping in februarie

CLICK AICI PENTRU GALERIA FOTO


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.